enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı Açılışı Yaptı.

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı Açılışı Yaptı.
07.10.2021
30
A+
A-

b23b523a bc08 4a78 a26d d4d4ad9a037aVali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Canik Belediyesi ve Mirasımız Derneği tarafından Canik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen ve 42 eserin yer aldığı Mirasımız Kudüs Uluslararası Karikatür Sergisinin açılışını protokol üyeleri ve öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirerek, sergiyi gezdi.

Kudüs’ün, sadece oradaki müslümanlara karşı güç kullanıldığında değil, her zaman gündemde tutulması ve etkinliklerin zamana yayılması gerektiğini ifade eden Vali DAĞLI,  serginin de bu anlamda oldukça önemli olduğunu belirterek, bizim en yakınımızda gönlümüzde olduğu gibi coğrafi olarak da çok uzak olmayan Kudüs’ü imkanı olan herkesin ziyaret etmesini tavsiye etti.

Vali kendisinin de daha önce Kudüs’ü ziyaret ettiğini ve ziyaret edilip görüldüğünde neden sahip çıkılması gerektiğinin çok daha iyi anlaşıldığını kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir