enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1367
EURO
35,1122
ALTIN
2.473,45
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
21°C

ÜNYE MANYETİK KUM VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

ÜNYE MANYETİK KUM VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
21.06.2022
36
A+
A-

ÜNYE MANYETİK KUM VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Ünye’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen Manyetik Kum Voleybol Turnuvası başlıyor.

Ünye Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen yaz etkinlikleri kapsamında manyetik özelliğe sahip kumsallarında düzenlenen aktivitelerden birisi olan ve her yıl çok sayıda izleyicinin merakla takip ettiği Kum Voleybol Turnuvası bu yıl yine ilçenin Yalı mevkiinde bulunan kumsal alanında gerçekleştirilecek.

Son Kayıt Tarihi 30 Haziran Perşembe

Bayan ve Erkek Voleybol takımlarının mücadele edeceği Ünye Manyetik Kum Voleybol Turnuvası için kayıtlar Ünye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne yapılacak. 30 Haziran Perşembe günü saat 15:00’e kadar turnuvaya katılmak isteyen takımlar başvurularını yapabilecekler.

Bayan ve Erkek voleybol takımlarının kendi kategorilerinde kura usulü eşleşmeleri ise başlayacak olan turnuvanın maçları ise Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Turnuvanın final müsabakaları ise festival tarihleri olan 22-23-24 Temmuz tarihleri arasında yapılarak kupalar sahiplerini bulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir