enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

Toptancılar sebze hali esnafından başkan Bilgin’e teşekkür

Toptancılar sebze hali esnafından başkan Bilgin’e teşekkür
13.07.2023
4
A+
A-

Esnaflardan gelen talepler doğrultusunda ağır tonajlı araçların daha rahat giriş-çıkışını sağlamak ve esnaflar için kullanım kolaylığı sunmak adına Toptancılar Sebze Halinde başlanılan altyapı ve asfalt yenileme çalışmaları tamamlandı.

Uzun yıllardır esnaflara hizmet veren Gültepe Mahallesi Toptancılar Sebze Halinde Sivas Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 11 bin metrekarelik alan sıcak asfalt ile yenilenerek hizmete açıldı.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin çalışmaların tamamlandığı sebze halinde incelemelerde bulunarak hal esnafını ziyaret etti.

Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlandığını ifade eden Başkan Bilgin, “İlimizde yaş sebze meyve sektörü üzerine faaliyetlerini sürdüren Toptancılar Sebze Hali esnafımızın talep ve beklentileri noktasında ekiplerimiz asfaltını altyapısını yenileyerek Sivas’ımıza yakışır bir hale getirmek için çalışmalarını tamamladı. Bizler hemşehrilerimiz ve esnaflarımız ile birlikte ortak akıl ve istişareyle düsturuyla sektörlerin ihtiyaçlarına göre hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Amacımız daha yaşanabilir bir Sivas noktasında her kesimin taleplerini dinleyerek belirli bir planlama çerçevesinde hizmet etmek. Bu noktada toptancılar sebze halimizin altyapısı tamamlayarak hizmete açtık. Emek veren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Hal esnaflarından Adil Dalkürek, “Başkanımız Hilmi Bilgin’e gerçekten hal esnafımız adına teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık 15 yıldır halimizde altyapı sorunumuz bulunuyordu. Deyim yerindeyse tozun toprağın içinde çalışıyorduk. Başkanımız Hilmi Bilgin’e durumu ilettiğimizde sağ olsun bizi dinledi ve çalışmaların başlaması için talimat verdi. Eskiden malzemeleri taşırken bile çok sıkıntı yaşıyorduk artık bu sorunumuzda ortadan kalktı. Sıkıntılarımızın giderilmesi noktasında bizleri dinleyen Başkanımız Hilmi Bilgin’e ve ekibine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalar için Başkan Bilgin’e teşekkür eden Esnaf Nuh Avan, “Sebze halimizde zeminimiz bozuktu tozdan yağmurdan çok etkileniyorduk. Konuyu Başkanımıza ilettik. Çözülmesi için adımlar atıldı. Altyapımız ve asfaltımız döküldü. Çizgi çalışmaları yapılacak. Bu hizmeti bizlere sunan Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir