enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2148
EURO
34,7789
ALTIN
2.422,48
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Taşdelen: Çankaya’yı yaşam kalitesi en yüksek ilçe yapacağız

Taşdelen: Çankaya’yı yaşam kalitesi en yüksek ilçe yapacağız
02.08.2023
4
A+
A-

Ankara genelinde her kesime hitap eden pek çok sosyal hizmeti hayata geçiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Eylül’den Şubat’a açılışını yapacağımız yatırımlarımız sayesinde ilçemiz daha da gelişecek. Çankaya’yı her alanda yaşam kalitesi en yüksek ilçe yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Çankaya Belediyesi’nin yatırımları ve hizmetleri Ankaralıların yaşam kalitesini yükseltti. Sosyal ve spor alanları, kültür sanat hizmetleri, kadını, çocuğu, dezavantajlı kesimi, her yaştan insanı gözeten hizmetler, toplumcu ve sosyal demokrat belediyecilik uygulamaları her geçen yıl Çankaya’da yaşam kalitesini arttırdı. Binlerce Çankayalı; Çankaya Evleri, spor alanları, kreşler, kültür sanat merkezleri gibi birçok hizmetten yararlanma imkânı buldu. Çankaya Belediyesi, hafta içi her akşam 4 bin üniversite öğrencisine ücretsiz akşam yemeği verirken, bu yıl da her öğlen 3 bin ilkokul öğrencisinin sıralarına sıcak yemek götürdü ve Türkiye’de ilkleri yapan belediye oldu. Sosyal devlet olmanın bu güzel örneği, Türkiye’nin değişik kentlerinde de uygulanmaya başlandı.

 

2023-2024 AÇILIŞLARI

Çankaya Belediyesi, Eylül 2023-Şubat 2024 döneminde de, Bademlidere Cumhuriyet Parkı, Atatürk Kültür Merkezi, Abidin Paşa Köşkü, Milli Mücadele Müzesi, Güneş Gündüz Bakım Evi, Uğur Böceği Gündüz Bakım Evi, Dilekler Çankaya Evi, Karapınar Çankaya Evi, Kırkkonaklar Çankaya Evi, Balgat Pazaryeri Yenileme ve Üst Kapama, Türkan Saylan Nikâh Salonu ve 8 yeni park daha açacak. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çankaya’yı her alanda yaşam kalitesi en yüksek ilçe yapmak için çalışıyoruz. Eylül’den Şubat’a açılışını yapacağımız yatırımlarımız sayesinde ilçemiz daha da gelişecek, güzelleşecek. Tüm bunları borç almadan, kredi kullanmadan öz kaynaklarımızla yapıyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir