enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2827
EURO
34,9231
ALTIN
2.447,62
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
20°C

Tamgacı Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

Tamgacı Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti
08.12.2023
6
A+
A-

Tamgacı Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

 

38C95901 2CF0 4B1E BBC0 2581BF949363

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Enver Sedat Tamgacı Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Tamgacı, lkadım’la ilgili hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında gazetecilere bilgi verdi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş Genel Müdürlüğü görevinde bulunan, son olarak TCDD Vakfı Genel Müdürü olarak görev yapan ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti Samsun İlkadım Belediye Başkan aday adayı olan Enver Sedat Tamgacı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.
Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden eden Tamgacı, Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve cemiyet üyesi gazetecilerle bir araya geldi.
Çeyrek asrı aşan belediyecilik tecrübesiyle İlkadım’ı daha da güzelleştirmek istediğini söyleyen Tamgacı; ‘’Tecrübem ve projelerimle Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm değerli vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam sağlamak amacıyla bu şehir için çalışacağım’’ dedi.

5DAA3B16 6AB7 4F17 8904 18317A6EF849
Bu güzel şehre daha fazla hizmet etmek istiyorum
İlkadım’ı daha aydınlık bir geleceğe taşımak için yola çıktığını belirten Tamgacı şunları söyledi;
‘’Bu süreçte, siz gazeteci dostlarımızın, vatandaşlarımızın, herkesin fikirleri, önerileri ve desteği benim için çok kıymetli. Sizlerin katkılarıyla vatandaşlarımın desteği ile daha güçlü, daha gelişmiş bir İlkadım için çalışmak, ortak bir geleceğe doğru yürümek istiyorum.
İlkadım Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı, tarih, kültür ve doğa zenginlikleriyle dolu bir ilçe. Ben de kendimi ve projelerimi anlatmak, tanıtmak için yoğun bir şekilde çalışıyorum. Çok şükür iyi ve olumlu dönüşler alıyorum. İlkadım’ı İlkadım’lılarla birlikte, el birliğiyle layık olduğu yere getirmek için yola çıktım, Bu yolda İlkadım’lı vatandaşlarımın ilgisinden çok memnunum’’ dedi.
Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da Enver Sedat Tamgacı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir