enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5282
EURO
34,8555
ALTIN
2.442,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

SEVEN SAMSUN BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR…

SEVEN SAMSUN BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR…
14.01.2023
16
A+
A-

Türkiye Genelin de olduğu gibi Samsunu da  yaklaşmakta olan Milletvekili  Seçim heyecanı sardı Samsun için kıymetli bir değer olan  Opr.Dr.Mustafa SEVEN  Gazeteci İsmet AKTAŞ’A açıklamalarda bulundu.

Tarihin de veya yapılacak bir erken seçimde Milletvekilliği seçimlerin de ismi devamlı olarak kamuoyu tarafından gündeme getirilen isimler arasında gösterilen   Opr.Dr. Mustafa SEVEN vatandaşların yoğun istekleri ile gündem de tutulmaya devam ediyor bizlerde bu konuyu görüşmek için Opr.Dr.Mustafa SEVEN’E Milletvekilliği konusunda neler düşünüyorsunuz diye sorduk.

a9018533 f3ad 40b0 8edf c0f49a802761images

SAMSUN BENİM İÇİN HER ZAMAN DÜNYANIN EN GÜZEL YERİ OLDU

Opr.Dr.Mustafa SEVEN Gazeteci İsmet AKTAŞ’A Açıklamalar yaptı,Samsun benim için her zaman Dünyanın en güzel yeri oldu. Tüm kardeşlerim de Samsun da yaşamaktadır. Evliyim ve 5 çocuğum var. İlimizde yaşayan 80 bin Gümüşhaneli vatandaşımızın gösterdikleri teveccüh ile Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Genel Başkanlığına 2016 yılında getirildim. Ve bu görevi büyük bir onur ve de gururla yürütmekteyim.

Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı olmam münasebetiyle Samsun ilimizde yaşayan başka illere mensup vatandaşlarımız ve bunların kurduğu sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yakın ilişkiler içerisindeyim.

Vatandaşlarımızın teveccühüne mazhar olmak ve de Milli Kurtuluşumuzun temellerinin atıldığı Güzel Samsunumuza hizmet etmek anlamında bu sivil toplum kuruluşları ile diyalog halinde olup, zaman zaman da ortak çalışmalar yapmaktayız.SEVEN konuşmasının devamında, “Gerek aldığım eğitim gerek çalışma hayatı boyunca edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimi Yeni Türkiye’nin vizyon ve misyonunu devam ettirmek, 2023 hedefi için Samsunumuzun heyecanını ve manevi enerjisini meclise taşımak, Samsun halkına hizmet etmek için GÖREV VERİLİRSE seve seve kabul ederim diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü, Güzel Samsunumuz da sağlık turizmi ve entegre tıbbi cihaz sanayisinin gelişimi Samsun insanına gerek istihdam gerek gelir olarak büyük katkı sağlayacaktır. Hızlı Tren Hattı yapımı Samsunun gelişmesinde çok önemli bir projedir. Samsuna kurulacak üçüncü Devlet üniversitesi Samsunun hem sosyal hem de ekonomik hayatına büyük katkı sağlayacaktır. Samsunumuz da önemli bir sorun olan uyuşturucu ile mücadele konusunda kentsel dönüşüm acilen sağlanmalıdır. Özellikle nitelikli okul öncesi eğitim kurumlarının açılması gençlerimizin ileriye dönük hedefleri açısından çok önemlidir.

SAĞLIK ÇALIŞMALARI

Opr.Dr.Mustafa SEVEN,Üstlenmiş olduğum Federasyon Başkanlığının yanında, Kavak Devlet Hastanesindeki uzman doktorluk ve Başhekimlik görevini yapmam dolayısıyla Samsunda tanınmaktayım. 20 bilimsel yayın ve Çok sayıda kongre katılımım olup, bir Tıp Kongresi ödülü ve bir adet patent(Doğum sonrası kanama durduran cihaz-TUBİTAK teşvikli) geliştirdim.  Samsun’u sağlık turizmi yapmak hedeflerimizin arasındadır,  Samsun Atakum’da Eğitimi, fiziki yapısı, donanımı ve üstün başarısı ile kendinden söz ettiren Özel Mustafa Seven Anaokulu’nun kurucusuyum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir