enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2682
EURO
34,7694
ALTIN
2.392,69
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Çok Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

SARICAOĞLU, GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ

SARICAOĞLU, GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ
26.07.2022
36
A+
A-

SARICAOĞLU, GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Gücümüzü halkımızdan alıyoruz” dedi.

Kavak Belediyesi tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen Geleneksel Yaşar Doğu Karakucak Güreş Festivali ve Yaz Şenliğini değerlendiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede üç gün boyunca coşku dolu anlar yaşadıklarını söyledi.

Başkan Sarıcaoğlu, Güvenpark Piknik Alanı’nda düzenlenen şenliklere Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın ve tüm Samsun Milletvekillerinin katılmalarının da kendilerine büyük güç ve destek verdiğini söyledi. Sarıcaoğlu, “Uzun bir pandemi dönemi ardından tüm ilçe el ele, gönül gönüle vererek üç gün boyunca muhteşem bir şenlik düzenledik. Yanımızda olan destek veren herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

7001B8FC 906A 4629 B4E3 60E48F50DC58 scaled

Şenliklerde yöresel ve tanınmış sanatçıların konserleri yanında çeşitli eğlence ve etkinlikler gerçekleştirildiği ifade eden Başkan Sarıcaoğlu, 283 güreşçinin katıldığı Karakucak Güreş Festivali güreş ağası olan Kavaklı İşadamı Ali Hikmet Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

21E0E5DE B1F8 4F92 A40F 9885551C77D4 scaled FA9D13F1 BB1B 4B38 9A12 4DA50ED856D4 scaled

Uzun zamandır salgın nedeniyle etkinlik yapamadıklarını bildiren Sarıcaoğlu, “Bundan sonra inşallah daha güzellerini de hep birlikte yapacağız. Kavak’ta 3 gün süren şenliklere hemşehrilerimiz, gençlerimiz büyük ilgi gösterdi. Hep birlikte renkli ve keyif dolu anlar yaşadık. Bu güzel günler ayrıca toplumsal dayanışma ruhumuzu daha güçlendirdi.  Kavak’ın güzelliğine yakışır bir atmosferin hâkim olduğu şenliğimizin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hemşehrilerimizin mutluluğu bizlerin mutluluğu. Bu sene çok güzel ve çok coşkulu bir programı yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  İnşallah ilçemizde bu tür organizasyonları arttırarak devam ettireceğiz. Çünkü Kavaklı hemşehrilerimiz ne kadar mutluysa biz de o kadar mutluyuz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir