enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
18°C
Samsun
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

SARICAOĞLU, “ ASLA GÖNÜL KIRMAYIN”

SARICAOĞLU, “ ASLA GÖNÜL KIRMAYIN”
24.02.2022
46
A+
A-

SARICAOĞLU, “ ASLA GÖNÜL KIRMAYIN”

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Sarıcaoğlu belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda Müdürlerini tek tek dinleyen Başkan Sarıcaoğlu, tamamlanmış, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantıda birim müdürlerine çeşitli uyarılarda bulunan Başkan Sarıcaoğlu, ” Bizler milletimize hizmet anlayışı ile göreve talip olduk. Halkımızda inandı, güvendi ve bu yetkiyi verdi. Unutmayın bizler milletimizin hizmetkârıyız. Her zaman halkımızla iç içe olun. Bütün birimlerimizin personelinden müdürüne hepiniz vatandaşımızla iletişiminize dikkat edin. Asla gönül kırmayın. ” dedi.

Hizmetlerin vatandaşa kaliteli şekilde ulaştırılması, çözüm odaklı belediyecilik anlayışının devam ettirilmesi ve personelin iş veriminin arttırılması hakkında birim müdürleri ile görüş alış verişinde bulunan Başkan Sarıcaoğlu, Pandemi nedeniyle zor bir iki yıl geçirmelerine karşın vatandaşa hizmette bir aksama yaşatmadıklarını için de müdürlerine teşekkür etti. Sarıcaoğlu, ilçe halkına daha kaliteli ve verimli bir hizmet sunulması için sık sık yaptıkları bu tür değerlendirme toplantılarına bundan sonra da devam edeceklerini bildirdi.

Toplantıda yapılan çalışmalardan da örnekler veren Sarıcaoğlu, son sekiz yılda Kavak ilçesine Cumhuriyet döneminde yapılandan daha fazla bir yatırım gerçekleştirildiğini ifade etti. Sarıcaoğlu, “Bugüne kadar yaptığımız tüm başarılı güzel hizmetleri sizlerle ve birlikte çalıştığımız tüm işçi kardeşlerimizle birlikte başardık. Bu ilçeye yaptığımız her hizmet, her eserde sizlerin ve çalışma arkadaşlarınızın büyük emekleri var. Hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerle ele vermeseydik ilçemize bu kadar güzel eserleri kazandıramazdık. Bundan sonra da sizlerle ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha yapacak çok işimiz var” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir