enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

“SAMSUN’UN MİLLETVEKİLİ OLACAĞIZ HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”

“SAMSUN’UN MİLLETVEKİLİ OLACAĞIZ HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”
07.04.2023
11
A+
A-
“SAMSUN’UN MİLLETVEKİLİ OLACAĞIZ HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”

İyi Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci İyi Parti Asarcık İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Bayram Oytun’dan ilçenin sorunları ve yapılması gerekenler ile ilgili bilgi aldı. Tüfekci görüşmenin ardından vatandaşın arasına karışarak semt pazarlarını gezdi.

7AB7A8DD 8227 47D0 9C73 9183610A9ED8

“VATANDAŞTAN İYİ PARTİ’YE ÇOK GÜZEL GERİ DÖNÜŞLER VAR”

Asarcık programında konuşan İmren Nilay Tüfekci vatandaşın İyi Parti’ye bakışı ile ilgili şunları söyledi: “Bu güne kadar gittiğimiz hemen her ilçemizde sağ olsunlar vatandaşımız bizi tabiri caizse bağrına bastı. Esnaf ziyaretlerinde, pazar ziyaretlerinde ve sokakta dolaşırken bile yanımıza gelip bu düzenden çok yorulduklarını ve bu seçimin çok önemli olduğundan bahsediyorlar. Biz de onların verdiği güç ve destek ile birlikte 14 Mayıs’tan alnımız ak başımız dik bir şekilde çıkacağız.”

E5B94748 8EDF 41CF B828 24581CE093E0
“HERKESİ KUCAKLAMAMIZ LAZIM”

Ülkemizde en fazla ihtiyaç duyduğumuz konulardan birinin de birlik ve beraberlik duygusu olduğuna dikkat çeken İyi Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci şunları söyledi: “Sokağa çıktığımızda vatandaşımızın hangi partiyi desteklediğini önemsemeden iletişim kurmamız, dertlerini ve sorunlarını dinlememiz gerekiyor. Çünkü biz bu görevi aldığımızda sadece İyi Parti’nin milletvekili olmayacağız, sadece milletvekili de olmayacağız. Ben bu yola Samsun Milletvekili olmak için çıktım ve Rabbim nasip ederse de hakkıyla bu görevi yerine getirmek için var gücümle çabalayacağım.”

8CE0A5C8 5382 4FC4 A23A 56F40800B5FB
“TEŞKİLATLARIMIZIN ÇALIŞMALARI BİZE GÜÇ VERİYOR”

Asarcık İlçe Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Bayram Oytun ve İlçe teşkilatında çalışanlarla bir araya gelen Tüfekci teşkilatların önemine vurgu yaptı. “Benim en büyük düsturlarımdan biri de hem vatandaşla hem de teşkilatlarımızla birebir iletişim kurabilmek o bağı koparmamaktır. Samsun’da gittiğim bütün ilçelerde teşkilatlarımızın çok güzel çalışmalara imza attığını, var güçleriyle durmadan, yorulmadan çalıştıklarını kendi gözlerimle gördüm. Sizlerin emekleri bize güç veriyor, hep birlikte bu zor sorumluluğun altından kalkıp önce Samsunumuza sonra da cennet vatan ülkemize güneş gibi doğacağız, birlikte tarih yazacağız.”

CABEC8F8 BC4A 4DAD 8729 315B06924A72

“İYİ’LİK HAREKETİ KAZANACAK”

İyi Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Asarcık ilçe başkanı Bayram Oytun: “Aday adayımız İmren hanımla birlikte ilçemizdeki pazarı gezdik. Vatandaşla birebir temasta olmak, sorunlarına kulak vermek çok önemli. Sahada aldığımız geri dönüşler çok güzeldi ve 14 Mayıs’ta ‘İYİ’lik hareketinin kazanacağına dair umutlarımızı artırıyor. İmren hanıma çıktığı bu yolda başarılar dilerim ve ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
8A87A785 1F47 478F 88B1 31249EAA98BC

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir