enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C

Samsun’un Gönlündeki Osman Baba Şimdi Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıkıyor!

Samsun’un Gönlündeki Osman Baba Şimdi Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıkıyor!
16.11.2023
9
A+
A-

Samsun eski Valisi Osman Kaymak, 21 Haziran 2017 – 9 Haziran 2020 tarihleri arasında Valilik görevini üstlenerek Samsun halkının sevgisini kazandı. “Osman Baba” olarak anılan Kaymak, Samsunspor’a gösterdiği destekle öne çıkarken, şimdi Samsun’un Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık sürecine giriş yapıyor.

Sosyal medyada ve Ankara’da gerçekleştirdiği görüşmelerle adaylık sürecini duyuran Osman Kaymak, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak. Kaymak’ın bu kararı, Samsun halkı ve Samsunspor taraftarları arasında büyük bir heyecan yaratıyor.

21 Kasım 2023 Salı günü açıklama ile Ak Partiden yapacağı resmi başvurusunu duyuracak olan Osman Kaymak’ın adaylığı Samsun siyasetine yeni bir dinamizm getirirken Samsun’un sevilen ismi Osman Kaymak Yeniden Refah Partisininde radarına girmiş durumda. AK Partinin aday göstermemesi durumunda kendi partilerinden aday gösterilmesi için teklif götürüleceği kulislerde konuşuluyor. Valilik döneminde elde ettiği başarı ve halk nezdindeki saygınlığıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için güçlü bir aday olarak ön plana çıkıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir