enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3508
EURO
34,8431
ALTIN
2.405,54
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C

Samsunlu Öğrenciler Samsunspor Maçında

Samsunlu Öğrenciler Samsunspor Maçında
31.01.2023
14
A+
A-

Samsunlu Öğrenciler Samsunspor Maçında

30 Ocak 2023 Pazartesi günü, Yılport Samsunspor, rakibi Erzurumspor’u, evindeoynadığı maçta 2-1 mağlup ederek, liderlik koltuğuna, averaj ve 41 puanla oturmuştu.

Şüphesiz ki; bu önemli başarının sahipleri; futbolcular, başkan, yönetim olduğu gibi; en çok da ahde vefa gösteren Samsunspor taraftarları ile ona ilgi ve destek verenler, okullar, kurumlar , Samsunspor gruplar idi.

İşte bu okullardan biri de Samsun Asarcık; Şehit Zafer Akkuş Anadolu Lisesi idi. Bu okulun öğrencileri; önceki haftalarda oynanan Samsunspor- Altay maçını izlemişler ve takıma önemli manevi destekte bulunmuşlardı.

Okulun internet sitesinden yapılan açıklama ise şöyle :

” Samsun Şehit Zafer Akkuş Anadolu Lisesi Öğrencilerimiz Samsunspor Maçında.

Okulumuz öğrencilerini Samsun Büyük Şehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği proje kapsamında; İlimizin takımı Samsunspor’un Altay ile oynadığı maça götürdük.

Bu güzel etkinlikte; emeği olan başta okul müdürümüz Emre AKTÜRK ile Büyükşehir proje yürütücüsü Savaş Beye , öğrencilerimizi yalnız bırakmayarak, onlara eşlik eden okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Ömer BOZKURT’a teşekkür ederiz.”

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir