enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
18°C
Samsun
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

Samsun’da Sosyal Yardımlaşma Platformu İlkadım Muhtarlarına Tanıtıldı

Samsun’da Sosyal Yardımlaşma Platformu İlkadım Muhtarlarına Tanıtıldı
29.08.2023
0
A+
A-

Samsun’da Sosyal Yardımlaşma Platformu İlkadım Muhtarlarına Tanıtıldı

Samsun’da, insanî yardımların koordineli şekilde sevk edilmesi, mükerrer yardımların önlenmesi gibi amaçlara sahip Sosyal Yardımlaşma Platformu temsilcileri, İlkadım ilçesi muhtarları ile kahvaltıda buluştu.

Kuruculuğunu Türk Kızılay Samsun Şubesi, Hayata Anlam Katanlar Derneği, Yardımeli Derneği Samsun Temsilciliği, Mirasımız Kudüs Derneği Samsun Temsilciliği, Samsun İnsani Yardım Hareketi Derneği, Samsun Kardeşeli Derneği, Hayrat Derneği Samsun Temsilciliği, Merve Vakfı, Hanımlar Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Asarcık Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Samsun Temsilciliği, Samsun Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği ve Samsun Engelliler Federasyonu’nun üstlendiği platform İlkadım ilçesi muhtarları ile “daha iyi bir sosyal yardım nasıl yapılabilir” konusunda istişare etti.

İLKADIM MUHTARLARINA SOYAP ve İYBİS TANITILDI

Muhtarlara, Sosyal Yardımlaşma Platformu ve İnsani Yardım Bilgi Sistemi hakkında bilgi verildi. Toplantıda ilçenin sosyal yardımlaşma alanındaki eksikleri de konuşulup, istişare edildi.

TANITIMLAR DEVAM EDECEK

Platformdan yapılan açıklamada, “Yardımlaşma faaliyetlerimiz içinde yer yer muhtarlarımız bilgilerine de ihtiyaç duymaktayız. Onların bilgilendirilmesi, kurulu sistemimizin daha sağlıklı çalışmasını sağlayacaktır. İlk planda merkez ilçelerden başladık. Zaman ve imkân olursa ihtiyaca binaen diğer ilçelerde de tanıtım faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir