enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2386
EURO
34,7765
ALTIN
2.415,14
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Salı Açık
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C

SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ’ NDEN ŞİİR DİNLETİSİ

SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ’ NDEN ŞİİR DİNLETİSİ
13.08.2021
41
A+
A-

Bu haber 13 Ağustos 2021 – 8:34 ‘de eklendi ve kez görüntülendi.

dinleti Durmus Tunaciksiir 01dinleti Dogan Kan

Birçok genç şair ve yazarın yetişmesinde emeği ve imzası bulunan Samsun Yazarlar Derneği; yeni bir etkinliği daha gerçekleştirmenin gurur ve heyecanını yaşıyor.

Başkanlığını Araştırmacı Yazar, Kavaklı Ahmt SEVEN’ Başkan Yardımcılığını ise şair, roman yazarı Doğan KAN’ ın yaptığı Samsun Yazarar Derneği’ nin ayrıca çok sayıda şair ve yazar  üyesi bulunuyor

Samsun Yazarlar Derneği; yaşadığımız pandemi ve korona kısıtlamaları nedeniyle, uzun bir süre diğer bazı dernek ve kuruluşlarca etkinliklerden uzaklaşmıştı.

Dernek; şimdi yeni br etkinlikle; sesini tekrar duyurmanın sevinç ve heyecanını yaşıyor. Bu amaçla; 24 Ağustos 2021 Saı günü, saat 20. 00′ da, Samsun Büyükşehir Belediyesi,Atakum Kültür Merkezi bahçesinde bir Şiir Dinletisi gerçekleştirilecek.

Dinletiye şu âna kadar tesbit edilen şu şair ve sanatçılar katılacak:

Ramazan Yavzarslan ( Halk Ozanı-Aşık Yavuz ), madenci şair Hasan Akbaş ( Halk Şairi ), Yusuf Kurt ( Araştırmacı Yazar- Akademisyen , şair ), İsa Kahraman ( Emekl öğretmen, bağlama sanatçısı, bestekâr ), Nermin Eker ( Sanat–Kültür Tv Programları yapımcısı ve şair, Doğan  Kan ( Samsun Yazarlar Derneği Bşk. Yrd.- Halk Şairi ve roman yazarı ve eşi şair Nurgül Kan ), Şair Mehmt Sağlam, şair Durmuş Tunacık.

Şiir dinletisinin yoğun igi görmesi bekleniyor.

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Copyright © 2022 - Tüm hakları saklıdır. Gülce Medya
sanalbasin.com üyesidir