enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5724
EURO
34,9700
ALTIN
2.445,74
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
19°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C

Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneğinden Kahvaltı..

Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneğinden Kahvaltı..
12.03.2022
67
A+
A-

Samsun’un Atakum ilçesinde bulunan dernek binasında buluşan SİMDER üyeleri, Birlik ve beraberlik içerisin de kahvaltıda  sektöre yönelik fikir alışverişinde bulundu. SİMDER başkanlık binasında düzenlenen kahvaltı programa, üyeler tam katılım gösterdi. Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği Başkanı Yunus Güney, derneği kurma amaçları ile ilgili üyelere kısa bilgiler verdi.

Başkan Güney, “Yapı inşaat sektöründe Samsun’da tek çatı örgütüyüz. Hedefimiz önce paydaşları bir araya getirerek dayanışmayı arttırmak” dedi.

Başkan Güney sözlerine şöyle devam etti: “Kendi üyelerimiz ve Atakum Belediye Başkanı Cemil DEVECİ ve ekibi ile bir araya geldik samimi ve sıcak ve dostane geçen kahvaltının ardından Başkan GÜNEY, Derneğimize kuralı bir buçuk ay oldu. Allah nasip ederse bir ay içinde açılış programı da düzenleyeceğiz. Bu bir aylık süre içerisinde başkanlık binamızı tanıtmak için böyle bir program düzenledik. 80’e yakın üyemiz var. İnşaat yapı sektöründe bulanan paydaşları bir araya getirmek için derneğimizi kurduk. Bu sektörün içinde Samsun’da çok fazla dernek yok. Yapı inşaat sektöründe Samsun’da tek çatı örgütüyüz. Hedefimiz önce paydaşları bir araya getirerek dayanışmayı arttırmak. Ardından ise projelere odaklanmak. Bizim dernekler, İstanbul, Ankara ve İzmir’de çok var. Derneğimiz, Türkiye Müteahhitler Federasyonu’na bağlanacak” dedi.

Güney ayrıca, SİMDER olarak ayrıca inşaatçı ve müteahhitlerin yaşadıkları sorunların çözümüne ilişkin çalışmalar yapacaklarını kaydederek, dernek çatısı altında bulunan üyelerin, sektörde ortak projelere de imza atacaklarını da dile getirdi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil DEVECİ,Kahvaltının ardından yapmış olduğu açıklamalarda Hepimiz Atakumuz ayırım yapmadan hizmet etmeye gayret gösteriyoruz ve göstereceğiz de inşaat sektörü yaşamış olduğumuz bu coğrafyada çok önemlidir hep birlikte el ele vererek sorunlarınızı çözmeye çalışıyoruz hizmet bir bütündür ve öyle de olmalıdır.Biliyorum hep birlikte çok zor bir pandemi yaşıyoruz onun ardından ekonomi kriz baş gösterdi bütün bunlar yetmez gibi şimdi de burnumuzun dibinde bir savaş var her beraber zor ve çetin günlerden geçiyoruz inşallah birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte başaracağız dedi.Deveci konuşmasını şöyle tamamladı yaklaşmakta olan Mübarek Ramazan ayına dikkat çekerek paylaşmanın ve bölüşmenin ne kadar değerli ve önemli olduğunu hep birlikte biliyoruz inanıyorum ki paylaşarak ve beraber olarak bu ulvi günler de inşallah mutlu olacağız diyerek Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Başkanı Yunus GÜNEY ve ekibine nazik davetlerinden dolayı Teşekkür ederk konuşmasını tamamladı.IMG 0931 scaledIMG 0937 scaledIMG 0932 scaled

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir