enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2076
EURO
34,7398
ALTIN
2.434,12
BIST
10.219,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

SAMGİAD’DAN KAHRAMANMARAŞ’TA BİN KİŞİYE İFTAR

SAMGİAD’DAN KAHRAMANMARAŞ’TA BİN KİŞİYE İFTAR
09.04.2023
11
A+
A-

SAMGİAD’DAN KAHRAMANMARAŞ’TA BİN KİŞİYE İFTAR

SAMGİAD DEPREMZEDELERİN YANINDA

Samsun Genç İş İnsanları Derneği, Çarşamba Belediyesi’nin Kahramanmaraş’ta kurduğu İftar Çadırı’nda 1000 kişiye iftar ve sahur yemeği verdi. Dernek Yönetimi ayrıca depremzedelere ayni ve nakdi yardımda da bulundu.

8ACD1FC5 0EF9 4281 B9A8 5E4093C85BF2

Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin, yönetim kurulu üyeleri ve bazı üyelerle birlikte deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş’a gitti. Başkan Öztekin ve dernek üyeleri Çarşamba Belediyesi’nin burada kurmuş olduğu Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın da katılımıyla İftar Çadırı’nda 1000 kişiye iftar ve sahur yemeği verdi. İftar ve sahurda yemek dağıtan genç iş insanları, depremzedelerle aynı sofrayı paylaştı. Bölgeyi gezen dernek yönetimi ayrıca depremzedelere ayni ve nakdi yardımda da bulundu.

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, Çarşamba Belediyesi’nin Kahramanmaraş’ta kurmuş olduğu İftar Çadırı’nda depremzedelerle bir araya geldiklerini belirterek, ”Depremzede vatandaşlarımızla gönül sofrasında buluştuk. Acılarını paylaşmaya ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı mübarek Ramazan ayında onların yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik. Allah bu tür acıları tekrar yaşatmasın. Gerek SAMGİAD yönetim kurulumuz gerekse üyelerimiz depremin ilk gününden itibaren hem dernek üzerinden, hem de bireysel olarak deprem bölgesine elinden gelen desteği verdi. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan’a da bu anlamlı programa yapmamıza vesile olduğu için SAMGİAD adına teşekkür ediyorum. Depramin yaraları tamamen sarılana kadar bölgeye desteklerimiz devam edecek” dedi.

1D99FBED 7C4E 459F 9D79 795B07265125

Başkanımız Onur Öztekin, önceki dönem başkanımzı Savaş Gömeç, yönetim kurulu üyelerimiz ve bazı üyelerimiz Kahramanmaraş’ta Çarşamba Belediyesi’nin kurduğu İftar Çadırı’nda 1000 kişiye iftar ve sahur yemeği verdi. Dernek Yönetimi ayrıca depremzedelere ayni ve nakdi yardımda da bulundu.

91B79B18 6497 4913 9AEA 4034BAF90083

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir