enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
19°C

ORDU GECELERİNDE KANO KEYFİ

ORDU GECELERİNDE KANO KEYFİ
25.07.2023
5
A+
A-

ORDU GECELERİNDE KANO KEYFİ

 

YÜZLERCE VATANDAŞIN KIYIDAN TAKİP ETTİĞİ KANO GÖSTERİSİ TAM NOT ALDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spor ve sporcuya verdiği önem ile kentin denizini verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla Ordu’da hayata geçirdiği Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü, yaz gecelerinde denizde yaptıkları gösterilerle ilgi çekiyor.

Karadeniz’in en uzun sahiline sahip Ordu’da vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği etkinliklerle keyifli zaman geçiriyor. Özellikle yaz mevsiminde sahillerin yoğun kalabalık olduğu zamanlarda Yelken ve Kano Kulübü sporcuları rengârenk ışıklarla denizde vatandaşlara gösteri gerçekleştiriyor. Yüzlerce vatandaşın kıyıdan takip ettiği o anlar büyük heyecana sahne oluyor.

YÜZLERCE VATANDAŞ İLGİ İLE TAKİP ETTİ

Ordu’nun Altınordu sahilinde rengârenk ışıklarla vatandaşlara gösteri yapan yelken ve kano sporcuları vatandaşlardan tam not aldı. Özellikle il dışı ve yurt dışında yaşayan vatandaşların ilgi ile takip ettiği o anlar cep telefonu kamerası ile kayıt alarak sosyal medya hesaplarında paylaştı. Düzenlenen organizasyondan çok mutlu olduklarını belirten bazı vatandaşlar ise şu ifadelere yer verdi:

“Ordu’ya il dışından geldik. Uzu yıllar sonra memleketimize gelmenin keyfini yaşıyoruz. Ordu çok değişmiş ve çok güzelleşmiş. Sahilleri, parkları, yaşam alanları ve denizi ile muhteşem bir şehir. Yeni yapılan çalışmalar şehre çok yakışmış. Bu akşam bizlere de sürpriz oldu. Kanocuların rengârenk botları ile yaptıkları gösterileri izledik. İnanılmaz güzeldi. Bu güzellikleri bizlere yaşattığı için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz.” Diye konuştular.

PERŞEMBE YAYLASINDA GÖSTERİ YAPTILAR

 Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü üyelerince Ordu ilinin tarihi ve doğal güzelliklerinin bulunduğu bölgelerde hafta sonları organize edilen gezi ve faaliyet programlarında renkli görüntüler ortaya çıkıyor. Hava koşullarının müsait olması durumunda deniz ya da yaylalardaki ırmak ve göllerde hafta sonu faaliyeti gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü üyeleri son olarak Aybastı Perşembe Yaylasında gösteri yaparak vatandaşlardan tam not aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir