enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2640
EURO
34,8081
ALTIN
2.409,87
BIST
10.263,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

ONGUÇ ALİ ANIL’DAN SERT TEPKİ! “YAZIKLAR OLSUN!”

ONGUÇ ALİ ANIL’DAN SERT TEPKİ! “YAZIKLAR OLSUN!”
22.03.2022
112
A+
A-

ONGUÇ ALİ ANIL’DAN SERT TEPKİ!
“YAZIKLAR OLSUN!”

Fatihspor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, geleneksel hale getirdikleri Şehitlere Saygı Futbol Turnuvasına forma desteği vermeyen belediyeler ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne tepki gösterdi.

 

Samsun’da 64 mahalleden 640 sporcunun katılacağı Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Fatihspor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, takımların giyeceği formalar için kendilerine destek vermeyen belediyeler ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tepkisini dile getiren Tonguç Ali Anıl, “Koskoca Samsun’da, şehitlerimizin adına yaptığımız ve her bir formada bir şehidimizin adının bulunduğu turnuvamımızı yıllardır büyük bir heyecan içerisinde gerçekleştiriyoruz. Bu seneki turnuva için belediyelerimiz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden forma desteği istedik. Tüm girişimlerimize ve destek taleplerimize rağmen, hepsi sessiz kaldı. Biz gerekirse tişörtle, atletle çıkarız ve bu turnuvayı gerçekleştiririz. Bu büyük ayıp da şehrimizi yönetenlere yeter!” dedi.

Turnuvayı yakından takip edenlerin başında şehit ailelerinin geldiğini söyleyen Tonguç Ali Anıl, “Bu ülke için canlarından vazgeçen evlatlarının adlarını, gençlerin sırtında gören şehit anneleri ve babaları, bu turnuvayı çok önemsiyor. Turnuvayı tüm şehir ilgiyle izliyor ancak şehitlerimizin aileleri yakından takip ediyor. Bu kıymetli etkinliğin bir parçası olmak için birbiriyle yarışması gerekenler, ne yazık ki sessiz kalarak hepimizi şaşırtıyor. Böylesi önemli bir projeye, destek vermekten kaçınan tüm belediye başkanları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, siyasiler için söylenecek tek bir sözümüz var, hepsine yazıklar olsun” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir