enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
19°C
Samsun
19°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

OKUL İHTİYAÇLARINIZ YEŞİLYURT’TAN

OKUL İHTİYAÇLARINIZ YEŞİLYURT’TAN
27.08.2021
40
A+
A-

Gerçekleştirdiği etkinlik ve kampanyalar ile ziyaretçilerine eğlenceli ve bol hediyeli bir alışveriş deneyimi sunan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Okula Dönüş haftası dolayısıyla düzenleyeceği Çarkıfelek Kampanyası ile ziyaretçilerini hem eğlenmeye, hem de eğlenirken sürpriz hediyeler kazanmaya davet ediyor.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaz tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılının heyecanını yaşayan çocuklara ‘’Okula Dönüş’’ kampanyası ile ilk hediyelerini veriyor. 1-6 Eylül tarihleri arasında tek seferde yada toplamda 500 TL ve üzeri alışveriş yapan Lucky Card sahipleri fiş yada faturalarını danışma bankosuna işletip, 1. katta kurulacak olan alanda Çarkıfelek oyununu oynayacak. Okula Dönüş kampanyasına katılan ziyaretçiler hem eğlenip hem de U.S Polo, Benetton, Penti, Vicco, Toyzz Shop, Mavi Pink ve B&G mağazalarından birinden 50 TL Hediye Çekinin sahibi olabiliyor. AVM ziyaretçilerinin ister bir mağazadan, isterlerse farklı farklı mağazalardan yapacakları alışverişlerinin toplamı 500 TL’ ye ulaştığında yapmaları gereken tek şey Lucky Card bankosuna uğramak. Tüm velilerin okul alışverişine dönük ihtiyaçlarını uygun fiyat, çeşitlilik ve indirim kampanyaları ile tek çatı altında bulunduran Yeşilyurt AVM, Lucky Card fırsatları ile ziyaretçilerine ekstra karlı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir