enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2538
EURO
34,8274
ALTIN
2.425,06
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

OKTAY ZERRİN SAMSUN’ DA ANJİYO OLDU

OKTAY ZERRİN SAMSUN’ DA ANJİYO OLDU
09.12.2021
26
A+
A-

OKTAY ZERRİN SAMSUN’ DA ANJİYO OLDU

Aslen Bafralı olup, 5 yıldır Atakun Türki’te  ikâmet eden; emekli öğretmen, şair, yazar ve gazeteci Oktay ZERRİN, anjiyo ldu ve stend takıldı.

Samsun Eğitim ve Araşrırma Merkezi’ndeki anjiyo ve stend takılması işlemi; Oktay Zerrin’in Bafra Atatürk İlköğretim Okulu’ndan öğrencisi; Bafralı  Kardiyolag Uzman Doktor Adem EKBUL tarafından gerçekleştirildi.

02- 12- 2021 Çarşamba sabahı 09 sularında gerçekleştirilen ajiyo ve stend operasyonu başarıya tamamlandı ve Oktay Zerrin, 03 Aralık Perşembe günü evine taburcu ldu

9 Aralık Perşembe günü kontrola giden Zerrn’in sonuçları tmiz çıktı ve 4 ay sonra kontrol randevusu verildi.

Oktay Zerrin, Araştırma Hastanesi’nde; anjiyo  öncesi ilk göründüğü Bafralı Uzman Dr. Metin ESER  tarafından, Kardiyolog Uzman Doktor Adem Ekbul’a yönlendirilmişti.

Oktay Zerrin; doktorları Adem Ekbul ile Metin Eser’e ve kendisiye ilgilenen tüm hemşirelere ve tüm emeği geçen hastane personeline, Araştırma Hastanesi ana  binası ile Atakum’daki ek Araştırma Hastane’ne, kendisini gerek telefon gerekse de sosyal medyadan yorum yazan yüzlerce arkadaş ve dostlarına, basın mensuplarına ve kendsiye ilgileen ailesine,eşi, kızı ve kızıının nişanlısı ile Amerika’da özel bir şirkette görevli olup devamlı arayıp bilgi alan  oğlu Dr. Taner Zerrin’e teşekkür etti.

Haber Merkezi- Samsun

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir