enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2674
EURO
34,7489
ALTIN
2.395,82
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C

Kent Mobilyaları Çorlu’ya Renk Kattı

Kent Mobilyaları Çorlu’ya Renk Kattı
26.09.2023
4
A+
A-

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından üretilen yeni kent mobilyaları Nusratiye Mahallesi Kocatepe Caddesi üzerinde yerini aldı. Başkan Sarıkurt, ilginç tasarımlara sahip kent mobilyalarını yerinde inceledi.

Kente estetik bir görünüm kazandırabilmek için Çorlu’yu kent mobilyaları ile süsleyen Çorlu Belediyesi, konuşlandırıldığı alanlarda fark yaratan mobilyaların ilk serisini Nusratiye Mahallesi Kocatepe Caddesi’ne yerleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan ile birlikte, sempatik ve ilginç tasarımlara sahip kent mobilyalarını yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, caddede fark yaratan mobilyaları üreten ekiplere teşekkür etti.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Sarıkurt, “Daha önce Çorlu’muza farklı temalarda kent mobilyaları kazandırdık, şimdi de bu mobilyalara yenilerini ekliyoruz. Farklı tasarımlar hâlinde üretmeyi planladığımız kent mobilyaları konusunda ekiplerimizle istişarelerde bulunduk. Caddeye farklı bir görünüm kazandırabilmeyi planladığımız proje sonunda mesai arkadaşlarımız ilginç fikirler ortaya koyarak çalışmalarını tamamladılar ve ardından 6 farklı tasarım şeklinde üretilen kent mobilyalarını Kocatepe Caddesi’nde konuşlandırdık.

Vatandaşlarımızın da beğeneceğini düşündüğümüz kent mobilyalarını tasarlayan ve üretimini gerçekleştiren ekiplerimize teşekkür ederim. Bu çalışmalarımızı kent genelinde yaygınlaştırmayı planlıyoruz. Bu kapsamda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir