enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2537
EURO
34,8041
ALTIN
2.423,44
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

KAVAKLI İŞ ADAMI VE TANINMIŞ SİYASETÇİ SAYİT ESEN RÜZGAR GİBİ ESTİ

KAVAKLI İŞ ADAMI VE TANINMIŞ SİYASETÇİ SAYİT ESEN RÜZGAR GİBİ ESTİ
20.05.2022
31
A+
A-

KAVAKLI İŞ ADAMI VE TANINMIŞ SİYASETÇİ SAYİT ESEN RÜZGAR GİBİ ESTİ

94BABF5C D5BE 4C40 9C59 D65CCFACD18ESamsun ve Kavak’ın sevilen saygı duyulan iş insanı ve tanınmış Siyasetçi Sayit ESEN, Samsun’da Bizim Samsun İnternet Tv’de Gazeteci ve Genel Yayın Yönetmeni İsmet AKTAŞ’ın yönettiği programa konuk olarak katıldı.

ESEN, bilhassa Kavak ilçesindeki kamuoyunun duymak istediği beklentilerin,  talep ve şikayetlerin yanında geçen üç yıl üzerinde özellikle Kavak Belediyesi’ni seçim beyannamesindeki proje ve iddiaları üzerindeki konuşmaları gündemde tsunami etkisi yarattı.

Bizim Samsun Internet Tv’de yüzlerce kişi  yorumlarıyla yayına katılarak desteklerken, Kavak ilçesindeki ve Samsun’daki Kavaklılar, Sait ESEN’i telefonla mesajla tebriklerini sundular.

Sanayiden tarıma, işsizlikten muhtarlara ve sivil toplum kuruluşlarına dek değinen ESEN, adeta tek başına, muhalif siyasi partilerin gündeme taşıyamadıkları sorunları konuşarak Kavak ilçesinin ve Kavaklıların sesi oldu. “Ortaya belgeler ile konulan iddialara kimler cevap verebilecek, eğer cevap verebilecekler varsa buyursun bu kanalda veya kendi istedikleri yerde tartışalım. Doğruları konuşarak Kavak ve Kavaklılara olan hizmet borçlarımızı ödeyelim. Bizler Kavaklılar, bu şehirde her zaman ikinci sınıf muamelesi gördük. Artık yeter, biz de siyasette de bürokraside de sanayide de bize düşen payı almak istiyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir