enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C

KARKUCAK’A İLÇELERDE DESTEK DEVAM EDİYOR

KARKUCAK’A İLÇELERDE DESTEK DEVAM EDİYOR
01.05.2023
6
A+
A-

KARKUCAK’A İLÇELERDE
DESTEK DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Dr. Ahmet Karkucak seçim çalışmaları kapsamında gezilerine devam ediyor.

İlçelerde büyük ilgi gören Karkucak bugün Veizrköpru’de çalışmalarına esnaf gezileriyle devam etti.

Halkın büyük geçim sıkıntısıyla karşı karşıya kaldığını, esnafın ise can çekiştiğini belirten Karkucak,; “Her alanda kendi alanında uzmanlaşmış ciddi kadrolarımız var. Bu ülkeyi biz düzlüğe çıkarırız. Bize güç verin, destek olun. Yorgun ve bitkin iktidarın bu ülkeye söyleyecek sözü kalmadı. 20 yıl ülkeyi yönetenler “Bize bi 5 sene daha verin” diyor. Benim milletim size 5 sene değil 5 dakika bile vermeyecek.” dedi.

İYİ Parti’nin bu ülkenin emniyet sübabı olduğunu dile getiren Karkucak; “Bu millet 20 sonra ilk kez barajın üstüne Sayın Genel Başkanımızı çıkardı. Bu güven herkese layık olmaz. 14 mayısta çok iyi bir noktada olacağız. Milletimizin desteği ve ferasetiyle tarih yazacağız.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir