enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2613
EURO
34,7800
ALTIN
2.399,75
BIST
10.174,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
21°C
Samsun
21°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

“İyilik Yolunda Hep Bir Aradayız

“İyilik Yolunda Hep Bir Aradayız
31.03.2022
51
A+
A-

Amerika’nın ülkeden kovulmasından sonra yeniden yapılanmaya çalışan ve zor şartlar yaşayan Afganistan halkı için İçişleri ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlıklarımızın himayelerinde AFAD Koordinasyonu ile “İyilik Yolunda Hep Bir Aradayız” diyerek, Siyahareketi (Samsun İnsani Yardım Hareketi) Derneği olarak 21-28 Mart tarihleri arasında yardım ve dayanışma çalışmaları için Afganistan’da idik.

İstanbul’dan Hava Yolu ile Kabil’e inen ekibimiz Kabil Büyükelçisini ziyaret ederek başladı. Kabil’den Havayolu ile Herat Şehrinde geçen ekibimiz burada Türkiye’den gelen yardımların yüklü olduğu tren ile buluşarak yardımları dağıtmaya başladılar. Herat Büyükelçisini de ziyaret eden arkadaşlarımız Herat’tan Şibiran Şehrine geçtiler. Şibiran’da yardım organizasyonu, ihtiyaç sahipleri ile buluşma ve acil yardım tespitleri yapan ekibimiz Mazlum Coğrafyaların umudu olmaya devam eden Türkiye’mize selamlar getirdiler.

Afganistan’daki çalışmalarımız kurban kesimi, Ramazan gıda kolisi dağıtımı 2 adet su kuyusu açma çalışması ve Ocak ayında açtırdığımız bir su kuyusunun kontrolü ve Şibiran Kentinde yetimhanede yaşama tutunmaya çalışan 99 yetim kardeşimizin maddi sorumluluklarını Samsun olarak üstlenerek bize yeni bir dayanışma kapısı araladılar.
Bağışçılarımız 1 yetime aylık 150 TL ile olmak üzere kardeşlerimize destek olabilirler.

Siyahareketi Derneği olarak; Bereketli ve insanlığı ve kardeşliği öne çıkaran programa destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Coğrafyamızda devam eden bütün krizlerin sona ermesi ve insan hayatını olumsuz etkileyen ne varsa mücadelemizi Önce insan öncü insan diyerek devam ettireceğiz.

Yeryüzündeki bütün mazlumlar için Samsun’dan yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hayırseverleri derneğimizi ziyarete ve desteğe davet ediyoruz.be0cea2f 7325 42c4 9a88 2562faa921c9 1536x709 2d5bc097c 7cd5 40d3 9bc6 3f899eed40ca 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir