enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3312
EURO
34,7699
ALTIN
2.388,76
BIST
10.252,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
20°C

İLK DEPLASMAN, İLK YENİLGİ !

İLK DEPLASMAN, İLK YENİLGİ !
31.08.2021
33
A+
A-

Bu haber 31 Ağustos 2021 – 9:54 ‘de eklendi ve kez görüntülendi.

 

Yılport Samsunspor; Balıkesirspor’ u kendi evindeki ilk maçında, 3- 1 mağlup edip, 3 puanı alınca, daha ilk maçta alınan bu gaibiyetlle, futbolcular ve bazı kişiler çok erken havaya girdiler. Oysa bu iş; o kadar da basit değil.

Kocaelispor; Samsunspor’ un ilk deplasman maçıydı ve maalesef, ilk maçta biraz gaza gelen, getirilen Samsunspor, maalesef ik yenigisini Kocaelispor’ dan 1- 0′ ık skorla aldı.

Geçen yılki oyundan daha farklı ve daha iyi bir  maç ortaya koyan Yılport Samsunspor; ligin ilerleyen haftalarında, daha iyi form tutarak, bu sezon da  mutlaka rakipleriyle amansız br mücadeleye girişecektir.

Kocaelispor ile ligin 2. maçı; 28 Ağustos Cumartesi günü, saat 19. 15′ deki maç günü; Atakum Ktap Fuarı’ nda, şiir kitaplarımı okurlarım için imzalıyordum ancak saat 18. 30 sularında; Samsunspor-Kocaelispor maçı için kitap fuarını terk ettim.

Samsun İlkadım’ daki Az Medya’da  görevli kızımı arayıp, gelip beni almasını istedim. Kızım arabasıyla o saatte gelip Atakum Türkiş’ teki evimize geldik. Yani sattığım ya da satacağım kitaplardan da  öne geçmişti Samsunspor- Kocaelispor maçı.

Eşiml ekızım misafirliğe gidince; evdeki tevizyondan TRT Spor kanalını açtım. Tıpkı çocuklar gibi heyecanlıydım. Biz bu maçı da alırız diyordum içimden ama maç başlayınca bu görüşümün doğru olmadığını üzülerek gördüm.

Ev sahibi Kocaelispor; maçı 1- 0 kazandı ve haliyle biz de yenilmiş olduk. Aslında  çok da kötü oynamıyorduk fakat bir türlü şu gol atma  becerisindeki kriz; tıpkı geçen yılın tekrarını hatırlattı bize.

Kale önünde  kaçan mutlak gollerin yanı sıra; bence bir de mutlak penaltımız verilmedi. Bahane aramıyoruz elbette ama bu futbolla işimiz zor olabilir. Daha atak, daha  bilinçli bir futbola ihtiyacımız var. Hocamız da kariyerli bir teknik hoca.

Mutlaka lige verilen Millî arada; gördüğü eksikleri futbolcularına  anlatacak ve takımı gelecek maçlara daha yi hazırlayacaktır. Yoksa hep bu şekilde oynarsak; halimiz geçen yılki sezondan farklı olmaz ama ben hızla düzeleceğimize inanıyorum.

Ayrıca ilk haftayı da bay geçtik ve bir maç eksğimiz ve hali hazırda, 3 puanımız var. İnşallah bu maçtan futbolcularımız ve teknik direktörümüz gerekli tedbirleri alacaktır.

Hadi Samsunspor; hiç moralini bozmadan yola devam. Ufukta bizleri daha güzel günler bekliyor. Yüreğini, ayağını, kafanı, tekniğini çalıştırıp; diğer maçlara şimdiden odaklan.

Hatanın ve  zararın nersesinden dönersen kârdır. Sana  inanıyor ve destekliyoruz. Başarılr diliyoruz.

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Copyright © 2022 - Tüm hakları saklıdır. Gülce Medya
sanalbasin.com üyesidir