enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4468
EURO
34,7861
ALTIN
2.441,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

HÜRRİYETÇİ YEREL SEN KURULDU

HÜRRİYETÇİ YEREL SEN KURULDU
04.07.2022
35
A+
A-

Merkezi Ankarada olarak Hürriyetçi Yerel Yönetim Hizmetleri Kolu, Kamu Çalışanları Sendikası adıyla, kısa adı Hürriyetçi Yerel-Sen kuruldu. 19 kişilik kurucular kurulu olarak kurulan Sendikanın Genel Merkez Yönetim Kurulu Genel Başkan Halil AYDOĞDU, Genel Sekreter Yasin DEMİR, Genel Başkan Yardımcıları da Mehmet ASLAN, Hasan KARAKÖSE, Gökhan YILDIRIM, Mustafa KAYA ve Yusuf ÇINKILLAR’dan oluştu.
İlkadım Belediyesinden Genel Sekreter olarak görev üstlenen Yasin DEMİR sosyal medyadan yaptığı açıklamasında;
Değerli dostlarım, kıymetli büyüklerim…HÜRRIUETÇI YEREL SEN KURULDU
Uzun süredir ara verdiğim sendikal faaliyetlere bugün itibariyle yeni bir sayfa açıyorum!
Güzel ülkemizin farklı şehirlerinde, iletişim halinde olduğumuz dostlarımız ile “Yerel Yönetim Hizmetleri” Kolunda faaliyet gösterecek yeni bir sendikal örgütlenmeye ihtiyaç olduğu düşüncesi ve temiz duygular ile heyecanlı bir şekilde “Hürriyetçi Yerel-Sen”i kurduk.
Şahsıma da Genel Sekreterlik görevinin tevdi edildiği Sendikamızda;
Yerel Yönetim İş Kolunda görev yapan kamu çalışanlarına en yakın, en duyarlı ve en hassas sendika olma iddiasıyla yola çıkıyoruz!
Hürriyet kavramının içini doldurarak; emek, değer, ve iş barışı doğrultusunda bir anlayış ile iş kolumuzda mevcut tüm sendikal yapılara saygı ve etik kurallar içerisinde, rekabetin daima kalite getireceği ilkesi ve ekmek kapımız olan kurumlarımızı sahiplenme düsturumuz ile üyelerinin sendikasında bir üyeden çok değer olduğu ve sendikasından her türlü beklentilerine karşılık bulabileceği faaliyetlerde bulunacağımız beyanımızdır.
Vatana , Millete , Yerel Yönetim ve İl özel idareleri memurlarına hayırlı uğurlu olması dileğiyle, tıkanan ve boşlukta kalan sendikacılıkta yeni bir anlayışla geliyoruz….
AND OLSUN HÜRRİYET’E…
Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir