enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2600
EURO
34,7070
ALTIN
2.403,00
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
21°C
Samsun
21°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Hematoloji hastası çocuklar yılbaşı partisinde eğlendi 

Hematoloji hastası çocuklar yılbaşı partisinde eğlendi 
27.12.2023
13
A+
A-

Hematoloji hastası çocuklar, genç gönüllülerden oluşan Ahenk Leo Kulübü desteği ile Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde düzenlenen yeni yıl partisinde 2024’e merhaba dediler. İyileşmiş, ayakta ve yatan hastaların katıldığı partide çocuklar müzikli eğlence, sihirbazlık gösterisi, palyaço, balon şov gibi etkinliklerle hep beraber gönüllerince eğlendiler.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Çocuk Hematolojisi Bölümü’nden Prof. Dr. Barış Malbora ve Prof. Dr. Avni Atay bu yılbaşı partisinin hematoloji hastası çocuklara moral ve motivasyon katarak tedavi süreçlerine de destek vereceğini söyledi.

Ahenk Leo Kulübü Başkanı ve üyelerinden oluşan gönüllü gençler, yılbaşında hastanede tedavisi devam eden ve tedavisi tamamlanmış olan 4-17 yaş arası çocukların katıldığı partide çocuklarla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdiler, çocukların neşeli gülücüklerine ve heyecanlarına ortak oldular. Etkinlik sonunda kulüp üyeleri onlara kapılarını açan Yeni Yüzyıl Hastanesi Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi yöneticileri, doktorları ve çalışanlarına teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir