enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5287
EURO
34,8161
ALTIN
2.444,87
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

     HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PROJESİ SAMSUN ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

     HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PROJESİ SAMSUN ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
14.02.2022
35
A+
A-

     HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PROJESİ SAMSUN ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

–          SAMSUN’DA 329 ÇOCUĞA ÖDÜL VERİLDİ

–          NAMAZ KILIP PUAN TOPLAYAN ÇOCUKLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Samsun’da ‘Haydi Çocuklar Camiye’ Projesinin ödül töreni gerçekleştirildi.

Samsun’da yarıyıl tatilinde gerçekleştirilen ‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesinde ödüller sahiplerini buldu.

Server Yaşam Vakfı tarafından organize edilen, Samsun ilinde de Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliğiyle organize edilen yarışmanın ödül töreni İlkadım Bayraktar Camii’nde yapıldı. Dereceye giren öğrencilere hediye çekleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Türkiye geneli yaklaşık 170 Bin, Samsun geneli yaklaşık 2 Bin çocuğun katıldığı projede, merkez ilçelerde bulunan çocuklara hediyeleri verildi. Diğer ilçelerde bulunan çocuklara hediyeleri de verilerek, Samsun’da 329 çocuk hediye alacak.

Programa katılanlara halka tatlı ve pamuk şekeri ikram edildi.

Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Yönetim Kurulu adına konuşma yapan Cemal Zorlu; ‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesini, 2018 yılından beri düzenlediklerini, amaçlarının çocukların yarıyıl tatilini faydalı aktiviteler ile değerlendirmelerini sağlamak olduğunu, bunun için de ‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesini yaptıklarını söyledi. Bu proje sayesinde çocukların namaz kılmayı bir yarış halinde, eğlenerek yaptıklarını ve bu sayede Namaz kılmaya erken yaşlarda alıştıklarını belirtti.

Ailelerinde bundan çok memnun olduklarını belirten Zorlu, yarışmanın bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini ve önümüzdeki günlerde de Ufka Yolculuk-10 “Sağlıklı Düşünme” Bilgi ve Kültür Yarışmasını yapacaklarını söyleyerek, sözlerini Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün diğer faaliyetlerini anlatarak tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir