enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
19°C
Samsun
19°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

HAYATIMIN KADINI

HAYATIMIN KADINI
13.05.2023
5
A+
A-

HAYATIMIN KADINI

Hey gidi Karadeniz Samsun sahil şehri doğasıyla kurtuluş yolunun meşale şehri; Güneydoğu’ya uzanan Adanalı sevdam;

Karadenizden Güneydoğuya uzanan sevdayı Adana’da taçlandıran bir ben; Ben seni tanıdıktan sonra huzurlu ve mutlu bir adama dönüştürdün, seninle tekrardan yeniden doğdum. Seni tanıdığım günden bugüne kadar o kadar huzurla kaplıyor.

Daha da güçlü ve bir o kadar birlikte güçlü hissettiriyorsun bana, o yüzden diyorum ki “Hayatımın Kadını” son nefesim yüreğimde her kalbimdeki atan damarlarımda kanımda sen varsın.

Senin o gülüşün bir tebessümün beni o kadar hoşnut ediyor ki anlatılmaz yaşanır sevgimle; Uzakları yakın eden sevdam ömrümün son nefesine kadar devam edecek.

Bu Karadenizli sevdalı bir o kadar da gönülden seviyor ki hep aklımda yüreğimdesin bu samsunluyu huzur verdiren adanalım;
Hayatımı güzelleştiren senin var oluşun, seni gördüğüm her an huzur kaplar yüreğim pır pır eder;
Senin o gülüşün ve varoluşun ile yeniden doğdum benim için seni gördüğümde başladı hayatım yeni baştan.

 

“habersahil.com” Genel Yayın Yönetmeni Ümit ŞAŞMAZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir