enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1872
EURO
35,1146
ALTIN
2.470,17
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

GÜNDÜZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GÜNDÜZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
16.03.2023
169
A+
A-
GÜNDÜZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

1EC0BEE8 F9D0 4C65 9987 68A5DD8B6DD4

Prof. Dr. Kaan GÜNDÜZ Samsun Ak Parti İl binasında Milletvekili aday adaylığını kalabalık bir topluluk karşısında açıkladı. Çok önemli ve vurgulayıcı bir konuşma yapan Milletvekili aday adayı Op. Dr. Kaan GÜNDÜZ konuşmasına şöyle başladı:

Kıymetli hemşerilerim ve değerli basın mensupları,
Sözlerime başlamadan önce yaşanan afetler dolayısıyla ülkemizin içinden geçtiği bu çetin günlerde her bir vatandaşımızın yaşadığı sıkıntı ve zorlukları yüreğimizde hissettiğimizi belirtmek isterim. Devletimiz bütün unsurları ile milletimizin yaralarını sarmak üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde göstermiş olduğu çaba ve özveri bölgede yaşayan vatandaşlar ve toplum nezdinde çok kıymetlidir.
Yüce Rabbimizden ülkemizin bir daha böylesi felaketlerle karşılaşmaması için duacıyız. Bu vesile ile Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremlerde vefat eden ve dün Şanlıurfa merkezli gerçekleşen elim sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın tümüne Allahtan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileklerimi iletiyorum.
Kıymetli hemşerilerim,
Bugün burada bulunma gayemiz, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Cumhuriyeti 28. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde, kadim kentimiz, Samsun’un bir evladı olarak millet vekilliği görevine talip olduğumu açıklamak amaçlıdır.
Uzun yıllardır 19 Mayıs Üniversitesinde akademisyenim. Halka hizmeti hakka hizmet gören bir anlayışla, halkımıza hizmet etmenin övüncü ile karşınızdayım. Üretmeyi, çalışmayı ve iyi iletişim kurmayı önceleyen bir kişilik olarak, milletvekilliği fırsatıyla, Türkiye yüzyılı vizyonuyla bu yarışta bende varım diyorum. Görev yaptığım fakültede, gerek hastalarım, gerekse de hasta yakınlarımız iyi bilir ki; kişi ayrımı yapmadan, her kim odamın kapısını çalmış ise “insana” yardımcı olmayı görev bilmişimdir. Bu bağlamda nasip olur da milletvekili seçilirsem, Samsun halkı için de “önce insan” düsturuyla aynı tutum ve hassasiyeti göstereceğimi bilhassa vurgulamak isterim.
Milletvekilliği sadece bir koltuk veya bir makamdan ibaret değildir.Dolayısıyla bu makamlar sorunun değil çözümün bir parçası olmayı gerektirir. Aziz milletimizin, vekillik görevini tevdi etmesi durumunda, hizmetlerde hızlı tahlil, analiz ve çözüm odaklı yaklaşacağımı belirtmek isterim. Milletvekilliği için en elzem gördüğüm prensiplerin halk adamlığı ve dürüstlük olduğuna inanmaktayım. Aziz Samsunlu hemşerilerimin bana kolay ulaşabileceklerini vaad ediyorum.

62DF2C4F DCA3 42FC B144 8CA5BA2861C8
AK Parti 22 yıllık siyasi birikimi ve deneyimi ile Türkiye’nin siyaset arenasında belirleyici ve öncü bir güç olarak varlığını devam ettirmektedir. Milletimizin öz değerlerinden doğmuş olan partimiz, kurucusu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde 2023 hedeflerini yaşamak ve yaşatmak temennisi ile önümüzdeki seçimlerde muvaffak olarak yoluna devam etmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Allah beni de bu davada bir müntesip olarak aziz kılsın.
Saygılarımla, Prof.Dr.Kaan GÜNDÜZ
827B5EB6 645F 4681 A3CA BC4C74F605CB 495159AF 2F17 4E31 B4C3 D91C7ABED17D E5508926 BE63 4FC3 9A54 87423DB629BE

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir