enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2008
EURO
35,0251
ALTIN
2.458,45
BIST
10.215,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız

Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız
28.09.2021
28
A+
A-

Vakıf binasında İl Temsilcisi Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlere yönelik her aktivitenin yanında olduklarını ifade eden Yılmaz, vakıf bünyesindeki birimleri gezdi, koordinatörlük çalışmalarını ilgili birim yöneticilerinden dinledi.
TÜGVA’nın Türkiye genelinde başarılı hizmetlere imza attığını ifade eden Yılmaz, gençlerin eğitim ve sosyal hayatlarına, maneviyatlarına sağladıkları katkı için vakıf yöneticilerine teşekkür etti.
“Gençler bizim umudumuz, geleceğiz” diyen Yılmaz, “AK Parti olarak her zaman gençlerimizi baş tacı olarak gördük. Onlar bizim umudumuz, ülkemizin teminatlarıdır. Her açıdan tam donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için devletimiz tüm imkânlarıyla yanlarında. Bu doğrultuda sivil toplum kuruluşlarımızda sürece katkılar sağlıyor. TÜGVA, önemli bir misyonu yüklenerek tek odakları olan gençlerimizin her bir süreçlerinde ailelerle de işbirliği sağlayarak destek oluyor. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
TÜGVA İl Temsilcisi Mustafa Demir ise Milletvekili Yılmaz’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir