enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2666
EURO
35,1101
ALTIN
2.466,20
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C

Gamze Özatılgan Esnaf Turunda! “İlçem için yapacak çok işim var!”

Gamze Özatılgan Esnaf Turunda! “İlçem için yapacak çok işim var!”
28.11.2023
25
A+
A-

cd2d045b c761 4f12 b24e 205a1dc26c97 Kopya 21fee0965 d412 4773 8677 9f7a66e58019 1 Kopya

Atakum’da esnaf ziyaretlerine devam eden AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, “Atakum’da doğdum, büyüdüm! Şimdi ilçem için yapacak çok işim var” dedi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, seçim çalışmaları kapsamında, esnaf ziyaretlerine, vatandaş buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Atakum İlçesinde kapsamlı bir seçim programı uygulayan Gamze Özatılgan, bu programlarında gördüğü destek karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HER ALANDA LİDER ATAKUM İÇİN…
Atakum İlçesinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında esnaf ziyaretlerine ağırlık verdiğini söyleyen AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, “Atakum’da her kesimden vatandaşımız ile bir araya gelmeye, fikirlerini ve önerilerini almaya devam ediyoruz. Daha güçlü bir Atakum’un, daha güçlü bir ticari hayatı da beraberinde getireceği şüphesiz. Turizm başta olmak üzere, her alanda lider bir Atakum için göreve hazırım. Atakum’da doğmuş ve büyümüş birisi olarak, ilçemin sorunlarını da, bu sorunları nasıl çözeceğimi de iyi biliyorum” dedi.

ATAKUM ‘DEĞİŞİM’ KARARINI VERDİ!
Atakum’da yönetim anlayışının değişmesiyle birlikte, hızlı bir yükseliş döneminin başlayacağını söyleyen Gamze Özatılgan, “Türkiye markası olmak için bütün imkanlara sahip olan Atakum İlçesinin, sahip olmadığı tek şey başarılı bir belediyecilik anlayışı ve yönetimidir. Hemşerilerimiz seçimler noktasında kararını vermiş, değişim için sandık başına gitmeyi bekliyor. Doğru çalışmalarla, herkesi kucaklayan projelerle, ortak akıl ve fikir alışverişi anlayışı ile Atakum’u başka bir noktaya taşıyacağıma inanıyorum. Ben Atakum’un öz evladıyım. Evim dediğim Atakum için yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir