enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2758
EURO
35,0631
ALTIN
2.473,29
BIST
10.509,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
22°C

EMITT’te Edremit’e İlgi Büyük

EMITT’te Edremit’e İlgi Büyük
14.04.2023
12
A+
A-

26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te Edremit standı yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olma özelliği taşıyan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT her yıl 40 bine yakın ziyaretçiyi ağırlıyor. 26 ülkeden 461 katılımcı, sektör profesyonelini bir araya getiren EMITT, dünyanın dört bir yanındaki tatil yerleri ve seyahat fırsatlarını görmek isteyen turistleri konuk ediyor.

Edremit Belediyesi de uluslararası fuarda yerini alarak yeşilin ve mavinin buluştuğu Edremit’in tarihi, doğası, kültürü, zeytin ve zeytinyağını EMITT’te tanıtıyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 7. Salon 7221 no’lu stantta 12-15 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan Edremit standında bölgenin öne çıkan değerleri anlatılıyor. Belediye görevlileri tarafından bölgeyle ilgili bilgiler paylaşılırken, Başkan Yardımcıları Tayfun Canlı ve Tayfun Gerkuş da konuklara Edremit’in simgesi zeytin fidanı, zeytin kolonyası, zeytin sabunu ve  “Edremit’in Sabahattin Ali’si” kitabını hediye ettiler. Edremit Belediyesi 15 Nisan gün sonuna kadar Edremit’i merak eden herkesi 7. Salon 7221 no’lu Edremit standına davet ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir