enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
26°C
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
28°C

Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye tebrik ziyaretinde bulundu

Küçükçekmece’nin nüfusu ve gelişim alanı itibariyle İstanbul’un önemli ilçelerinden biri olduğunun altını çizen İmamoğlu, “Bu manada, geçtiğimiz 5 yılın çok değerli sonuçlarla geçtiğini görüyoruz, yaşıyoruz. Çünkü bunun en güzel sonucu, seçimde elde edilen sonuçtur. Bu bağlamda halkımızın teveccühünü, takdirini umuyorum bu 5 yılda da birlikte yaşarız” dedi.

Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye tebrik ziyaretinde bulundu
23.05.2024
71
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci kez aynı göreve seçilen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye tebrik ziyaretinde bulundu. Çebi’nin makam odasında gerçekleşen ziyarette konuşan İmamoğlu, “Kemal Çebi Başkanımıza, bu yeni 5 yıllık dönemde çok başarılar diliyorum. Uzun yıllardır siyasi yol arkadaşlığımızın, dostluğumuzun yanı sıra, Küçükçekmece Belediye Başkanımız olarak ikinci dönemde de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bir birlikteliğimiz söz konusu. Bu manada, geçtiğimiz 5 yılın çok değerli sonuçlarla geçtiğini görüyoruz, yaşıyoruz. Çünkü bunun en güzel sonucu, seçimde elde edilen sonuçtur. Bu bağlamda halkımızın teveccühünü, takdirini umuyorum bu 5 yılda da birlikte yaşarız. Şahsen ifade edeyim; çok uyumlu ve koordineli bir 5 yıl yaşadık Küçükçekmece’de değerli Belediye Başkanımızla. Şimdi bunun daha güçlü sonuçlarını bu 5 yılda elde etmemiz gerekiyor” dedi. 

“ÇOK ÖNEMLİ SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK”

Küçükçekmece’nin nüfusu ve gelişim alanı itibariyle İstanbul’un önemli ilçelerinden biri olduğunun altını çizen İmamoğlu, “Çok önemli sorunlarını çözüme kavuşturduk. Bir kısmı hala devam eden konuları, altyapıdan üstyapıya, mevzuları var. Biz, Küçükçekmece’de zaten belediye-vatandaş diyaloğunun ve ilişkisinin iyi olduğu bu seviyeyi çok daha yukarılara taşıyarak, bu 5 yılı, dileriz ve isteriz ki, geçtiğimiz 5 yılla yarışan ama daha da önemlisi Küçükçekmece tarihinin en başarılı 5 yılı olmasını arzu ediyorum. Bunu da Kemal Çebi Başkanımızla başaracağımıza eminim. Hem değerli Başkanımıza hem çok kıymetli yol arkadaşlarına, siyasi yol arkadaşlarına, bürokrasideki yol arkadaşlarına ve her zaman iş birliği içerisinde olacağı Küçükçekmece halkına, bu 5 yılda başarılar diliyorum. Sonra inşallah sonucu hep birlikte, ‘çok güzel oldu’ diyeceğimiz bir döneme evrilir. Tekrar başarılar” şeklinde konuştu.

ÇEBİ: “ALLAH HİÇ KİMSEYİ KENDİSİNE GÜVENENLERE KARŞI MAHCUP ETMESİN”

“Çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanı’ma ‘hoş geldiniz’ diyorum” diyen Çebi de duygularını, “Bizim için, benim personelim için burada görünmeniz hakikaten sadece benim değil, bütün personelin motivasyonu. Bu, hakikaten çok kıymetli bir şey. Bu da herhalde bir siyasetçi için en güzel şey olsa gerek. Yani hep heyecanlanıyorlar, Ekrem Başkan gelecek, diye. Herkes heyecanlanıyor. Biz fazla yığılma olmasın diye, zamanımızı iyi kullanalım diye haber vermedik. Çünkü vatandaşın hizmeti de çok önemli. Onlar için konuşacağız, görüşeceğiz en iyi hizmeti, en hızlı şekilde nasıl yaparız diye. Küçükçekmece’yi siz iyi biliyorsunuz. Konuşurken de iyi tanıttınız. Bizim de bu 5 yılda da görevimiz bu, vazifemiz bu; vatandaşın bize göstermiş olduğu güvene layık olabilmek. Allah hiç kimseyi, kendisine güvenenlere karşı mahcup etmesin” sözleriyle dile getirdi. 

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Çebi, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Küçükçekmece’nin sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir