enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
26°C
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Edremit’te sinekle mücadele çalışmaları Drone ile destekleniyor

Edremit Belediyesi kent genelinde uçkunla mücadele çalışmaları kararlılıkla devam ediyor.

Edremit’te sinekle mücadele çalışmaları Drone ile destekleniyor
22.05.2024
70
A+
A-

Özellikle uçkunların üreme alanları olan durgun sular, rögarlar, dereler, sazlık alanlar ve çöp konteynerlerinde düzenli olarak gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarının yanı sıra, iç kısımlarda kalan ve ulaşılması zor sazlık alanlar da hedef alınıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilen ortak çalışmada, sazlık alanlar drone ile ilaçlanıyor. Bu modern yöntem sayesinde, erişilmesi zor bölgeler de etkili bir şekilde ilaçlanarak sinek ve larva popülasyonu kontrol altına alınıyor. Kullanılan larvasit ilacının etki süresine göre periyodik olarak devam edecek olan bu çalışmalar, sineksiz bir yaz hedefiyle sürdürülüyor.

Bu çalışmaların hem çevre hem de insan sağlığını korumaya yönelik önemli bir adım olduğu vurgulayan Edremit Belediyesi ekipleri Modern teknolojilerle desteklenen bu ilaçlama çalışmalarının bölgedeki vatandaşların sinek ve larva kaynaklı rahatsızlıklardan korunmasını amaçladığını bildirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir