enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5827
EURO
35,0155
ALTIN
2.461,48
BIST
9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C

DEMİR’İN REGAİP KANDİLİ MESAJI

DEMİR’İN REGAİP KANDİLİ MESAJI
01.02.2022
30
A+
A-

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR REGAİP KANDİLİ MESAJI

 

Üç aylar, dini duyguların arttığı, Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzunun en üst noktada tutulduğu, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı güçlendiren en müstesna zamanlardır.

Üç ayların da başlangıcı olan Regaip Kandili insanlık için günahların bağışlanması için önemli bir fırsattır. Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı bu geceyi eda etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Bu müstesna gecede birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, sevgi ve hoşgörü ortamının daim olması, dünyayı etkisi altına alan Kovid 19 virüsünün bir an önce etkisini yitirmesi, en önemlisi de başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada huzurun hâkim olması için dua etmeliyiz.

Bu vesileyle milletimizin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutluyor, bu mübarek gecemizin ve üç ayların Müslümanların birlik ve dirliğine; insanlığın sağlık, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir