enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Çumra’da atık aktarma merkezi hizmet kalitesini artırdı 

Çumra’da atık aktarma merkezi hizmet kalitesini artırdı 
04.08.2023
2
A+
A-

Çumra Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak faaliyete geçen katı atık aktarma merkezi ilçede hizmet kalitesini arttırdı.

Çumra Belediyesi yenilikçi projeleri ile ilçeye modern yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Temizlik hizmetlerinde kaliteyi arttırmak, aynı zamanda yakıttan tasarruf sağlamak amacıyla atık aktarma merkezi hizmete girdi. Bu kapsamda 53 mahalleden toplanan atıklar belediye araçları ile bu tesise getirilerek bertaraf ediliyor.

“Yakıttan 2.000.000 TL Tasarruf”

İlçeye kazandırılan yatırımla ilgili açıklamalarda bulunan Çumra Belediye Başkanı, Recep Candan, atık aktarma merkezinin hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağladığını belirterek Çumra için önemli bir hizmet sağladığını kaydetti; Candan yaptığı açıklamada; “Daha öncesinde 18 kamyon ve 40 personelle yapılan işi, 2 treyler ve 4 seferde yapıyoruz. Sadece yakıttan yılda 2.000.000 TL tasarruf ediyoruz. Bu tesisin kazandırılmasında ve treyler hibe desteği için önceki dönem Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir