enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4570
EURO
34,8518
ALTIN
2.446,77
BIST
9.885,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C

Cumhuriyet Meydanı’na Yeni Asfalt

Cumhuriyet Meydanı’na Yeni Asfalt
22.08.2022
31
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi şehrin dört bir yanındaki çalışmaları gece-gündüz sürdürüyor. Atatürk Bulvarı’nın kısa sürede yenileyen Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Cumhuriyet Meydanı 19 Mayıs Bulvarı’nda da çalışma başlattı. 700 metrelik alanda bozuk olan yolu kazıyan ekipler, asfaltlama çalışması başlattı.
Önemli bir kısmı tamamlanan yolun diğer yarısı da kısa sürede tamamlanacak. Trafik akışının aksamaması için ekipler çalışmalarını gece sürdürüyor. Şuana kadar 800 ton asfalt döküldü. Şehir merkezindeki yol asfaltlamalarında trafiğin etkilenmemesi ve vatandaşlara rahatsızlık vermemesi için çalışmaların gece yapıldığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kent merkezindeki ulaşım ve trafik problemlerini ortadan kaldırmak için bozulmuş, kötü durumda olan Atatürk Bulvarı’nın asfaltını yeniledik. 18 kilometrelik kara ve deniz bandındaki çalışmaları 17 günde tamamladık. Ekiplerimiz şimdi de 19 Mayıs Bulvarı’nı yeniliyor. Eski bozuk asfaltı kazıyarak yeni asfalt döktük. 4 gün önce başlayan çalışmaların yarısı bitti. Kalan kısmı da kısa sürede sona erecek. Şimdiden yeni yolun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir