enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2540
EURO
34,7416
ALTIN
2.409,74
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
21°C
Samsun
21°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C

Çiğli’de Afet Müdürlüğü Kuruluyor

Çiğli’de Afet Müdürlüğü Kuruluyor
03.05.2023
3
A+
A-

Çiğli Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Başkan Utku Gümrükçü idaresinde gerçekleşti.

Çiğli Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı dirençli kent çalışmaları gündemiyle gerçekleştirildi. Afet İşleri Müdürlüğü’nün İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü norm kadrosuna eklenmesi ile ilgili önerge meclise geldi ve komisyonlara havale edildi.

Gümrükçü: “Çiğli’yi dirençli kent hüviyetine kavuşturacağız”

Dirençli kent çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Utku Gümrükçü, “Elazığ ve İzmir’in ardından Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler ülkemizin deprem gerçekliğiyle yaşaması gerektiğini hepimize bir kez daha gösterdi. Çiğli Belediyesi olarak, bizde ilçemizi dirençli kılmak adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Hükümet böyle bir norm kadro açınca biz de hemen harekete geçtik. Çiğli’nin ve Çiğlili hemşehrilerimizin tüm doğal afetlere karşı güvenliğini almak için çalışmalarımızı bu müdürlük bünyesinde devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir