enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2637
EURO
34,7673
ALTIN
2.398,91
BIST
10.204,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
21°C
Samsun
21°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Çiçek gibi oldu

Çiçek gibi oldu
15.06.2023
10
A+
A-

Çiçeğin başkenti Bayındır’a DSİ’den müjde. “Bayındır Tarıma Dayalı İhtisas Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgesi” sahasından geçen Ergenli Çayı DSİ 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yeniden düzenlendi. Bölge OSB için hazır hale getirildi. 

İzmir Bayındırlı çiçek üreticilerine müjde. Bayındır’ın tarım potansiyelini dünya ile buluşturarak, bölge ekonomisine büyük katkı sağlaması beklenen Bayındır Tarıma Dayalı İhtisas Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgesi (TDİÇOSB) sahasından geçen Ergenli Çayı ıslah ve yatak tanzim çalışmaları tamamlandı.

Bayındır’a hayırlı olsun

Ergenli Çayı çevresinde kurulacak OSB’nin K. Menderes ekonomisi için çok önemli olduğunu kaydeden  DSİ 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan, geçen yıl başlatılan yatak temizlik ve ıslah çalışmalarının 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlandığına dikkat çekti. “Bayındır’a hayırlı olsun” dedi.

35 bin m3 istifli taş tahkimatı yapıldı

Ergenli Çayı Islahı 1 Kısım Projesi’nin 3 km’lik bir hattı kapsadığını kaydeden DSİ 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan,” Nehir yatağındaki 3 km’lik hattı temizledik ve 35.000 metreküp istifli taş tahkimatı yaptık. Ayrıca yine 3 km servis yolu ve bir köprü inşa ederek, Ergenli Çayı’nı Tarıma Dayalı İhtisas Çiçekçilik OSB için hazır hale getirdik. Saha, hem modern bir görünüme kavuştu, hem de taşkınlara riski minimize edilmiş oldu” dedi.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir