enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3748
EURO
34,5739
ALTIN
2.384,91
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C

Canik’te Ramazan Ayında Yoğun Denetim

Canik’te Ramazan Ayında Yoğun Denetim
29.03.2023
12
A+
A-

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında ilçe genelde vatandaşların sağlığı ve güvenliği için denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Canik Belediyesi tüm birimleriyle ilçe halkına hizmet etmek için sahadan bir an olsun ayrılmadan çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı ve güvenli ortamlarda alışveriş yapabilmeleri ve olası olumsuz durumların önüne geçmek adına denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına sahada denetimlerini sürdüren Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan tüm marketlerde hijyen, son tüketim tarihi, gramaj, reyon ve kasa fiyatlandırmaları denetimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ürün Gramajları Mercek Altında

İlçede faaliyet gösteren tüm marketleri Ramazan ayında sıkı bir şekilde denetlemeye devam eden Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri herhangi bir uygunsuzluğa göz açtırmıyor. Marketlerde bulunan tüm ürünleri tek tek kontrol eden ekipler, ürünlerin hijyen, son tüketim tarihi, gramaj, reyon ve kasa fiyatlandırmalarını kontrol ediyor. Reyonlarda satışa sunulan ürünlerin üzerinde yazan gramaj ile gerçek gramajlarının kontrollerini sağlayan ekipler, ilçe halkına aldatıcı ve yanıltıcı bir şekilde ürün satışı yapılmasına asla müsaade etmiyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir