enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2804
EURO
35,0323
ALTIN
2.473,64
BIST
10.538,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C

Canik’te Ekipler Gece Gündüz Sahada

Canik’te Ekipler Gece Gündüz Sahada
14.09.2023
4
A+
A-

Canik Belediyesi, temizlik çalışmalarına mesai mefhumu gözetmeden yoğunnbir şekilde devam ediyor.

Vatandaşların daha konforlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için hizmetlerini hız kesmeden sürdüren Canik Belediyesi, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İlçe halkının sağlığını korumak ve olası sağlık problemlerinin önüne geçmek adına temizlik çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Canik Belediyesi, ilçe genelinde yıkama, yabani ot temizleme, çim biçme ve genel temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede temizlik çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürdüklerini ifade ederek, tüm mahallelerde temizlik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.

Her Noktada Temizlik

Canik’te tüm mahalleleri dip köşe temizleye devam eden Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan tüm ortak yaşam alanlarını, caddeleri ve sokakları pırıl pırıl yapmaya devam ediyor. İlçede temizlik çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli ortamlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri adına temizlik çalışmalarımıza mesai mefhumu gözetmeden devam ediyoruz. Tüm parklarımızı, cadde ve sokaklarımızı detaylı bir şekilde temizliyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve olası sağlık risklerini önüne geçmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir