enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2094
EURO
34,7876
ALTIN
2.420,31
BIST
10.067,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Canik’te Başkan İbrahim Sandıkçı Coşkusu

Canik’te Başkan İbrahim Sandıkçı Coşkusu
13.02.2024
5
A+
A-

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı,  “İlçemize büyük gelişim ve değişim yaşattık” dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Başalan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik için durmandan çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. Kazandırdıkları projeler ve yatırımlarla ilçenin yeni kimliğine kavuştuğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Yatırımlarla gelişen, projelerle çehresi değişen ilçemizi çok daha ilerilere taşıyacağız” ifadelerini kullandı. 

Canik’te Beraberlikle Yola Devam

Canik’te vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik’te sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadık. Hemşehrilerimizin taleplerini karşılayan projeleri, her yaş grubundan vatandaşımızın istifade edebildiği vizyon eserleri ilçemize kazandırdık. Merkezi Hükümet Yatırımları ve Belediye Yatırımları’yla 5 yılda ilçemize büyük gelişim ve değişim yaşattık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda ara vermeden çalışmaya devam ediyoruz. İlçemizin yükseliş dönemini önümüzdeki 5 yılda kazandıracağımız yeni eser ve hizmetlerle sürdüreceğiz” dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir