enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2330
EURO
34,7023
ALTIN
2.391,89
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Açık
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Büyükşehirden Yaşlılara Şefkat Eli

Büyükşehirden Yaşlılara Şefkat Eli
24.01.2022
30
A+
A-

Verilen hizmetten memnun olan 74 yaşındaki İbrahim Hecin, “Burada şefkat, sevgi, hoşgörü var. Bunlar bizim için çok değerli” diyerek hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yaşlılarımızı rahat ettirebilmek için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz. Çünkü onlar bizim başımızın tacı” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi “Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri” projesi ile önemli bir çalışmaya imza atıyor. Proje kapsamında hasta, engelli, yatalak ve yaşlıların banyo, tırnak kesimi, tıraş gibi kişisel bakımları düzenli olarak yapılıyor.
Hem Güler Yüzlü Hem İlgililer
Ziyaret edilen vatandaşlardan biri olan 74 yaşındaki İbrahim Hecin, “Ne zaman arasak hemen geliyorlar. İhtiyacı olan herkesin bu hizmete ulaşabiliyor olması çok önemli. Her defasında gelen ekip hem güler yüzlü hem de çok ilgili. Burada şefkat, sevgi, hoşgörü var. Bunlar bizim için çok değerli şeyler. Allah bu hizmetin verilmesine vesile olan Başkanımız Mustafa Demir’den ve ekibinden razı olsun” dedi.
Onlar Bizim Başımızın Tacı
Büyükşehir Belediyesi olarak birçok alanda olduğu gibi sosyal belediyecilik alanında da güzel işlere imza attıklarını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Evde yaşlı bakım hizmeti ile bugüne kadar birçok vatandaşımızın önemli birçok ihtiyacına çözüm olduk. Yaşlılarımızın dualarını alarak onlara hiçbir zaman yalnız olmadıklarını, devletimizin ve belediyemizin şefkat elinin her zaman yanlarında olduğunu gösterdik. Yaşlılara nasıl davranırsak bizden sonraki gençler de bizlere öyle davranacaktır. Bu anlayışla onları geçmişin emanetleri olarak görüyoruz. Yaşlılarımızı rahat ettirebilmek için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz. Çünkü onlar bizim başımızın tacı ve duaları bizim için her şeyden kıymetli. Bundan sonraki süreçte de bakıma muhtaç olan yaşlılarımızın yanında olmaya ve onların dualarını almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir