enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
20°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C

BULVAR AVM’DE RAFADAN TAYFA COŞKUSU..

BULVAR AVM’DE RAFADAN TAYFA COŞKUSU..
19.08.2021
35
A+
A-

3 6IMG 7134 3

Türkiye’nin en çok izlenen çizgi kahramanlarından Rafadan Tayfa mahalle yaşamı, dayanışma, dostluk, komedi ve eğlenceli halleriyle çocuklara keyifli anlar yaşatacak.

Çocuklar, “Veri Tayfa” gösterilerini izlerken, aynı zamanda kişisel verilerin neler olduğu, bunları paylaşırken nelere dikkat etmeleri gerektiği ve kişisel verilerin ne kadar önemli olduğu konusunda kendi yaşlarına uygun şekilde bilgilenecek, eğlenirken de öğrenecek.

Dijital ortamlarda gelişigüzel paylaştıkları kişisel verilerden doğabilecek risklerin farkında olamayan ve çeşitli kötü niyetli girişimlerin hedefi haline gelen çocuklarla ilgili ailelere de büyük sorumluluklar düşüyor.

Ebeveynlere bu sorumlulukları her fırsatta hatırlatmaya devam eden KVKK, “Veri Tayfa” ile ailelerde de bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Maskot karakterlerin sahne gösterisi 20 Ağustos tarihlerinde 19:00 – 21:00 saatlerinde Bulvar AVM meydan alanında gerçekleşecek.

Etkinlikler ücretsiz olup, tüm Samsunlular davetlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir