enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5282
EURO
34,8555
ALTIN
2.442,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

“Bizleri bu sahalarda buluşturan herkese teşekkür ediyorum”

“Bizleri bu sahalarda buluşturan herkese teşekkür ediyorum”
09.08.2021
33
A+
A-

KA-DEF GELENEKSEL 2.HALI SAHA TURNUVASI BAŞKAN DEMİRTAŞ’IN VURUŞUYLA BAŞLADI

25 TAKIM KUPA İÇİN KIYASIYA MÜCADELE EDECEK

KA-DEF Kavak Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “2. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası” Canik Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen ilk hafta maçlarıyla, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın başlama vuruşu ile başladı.

Bu yıl 2.’si gerçekleştirilen turnuvaya İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik Belediyesi Başkan Vekili Muzaffer Emuce, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları başkanları çok sayıda vatandaş ve sporseverler katılım sağladı.

“Eskide kalmış geleneği yeniden yaşatıyoruz”

Renkli görüntülere sahne olan turnuva öncesi açılış konuşmasını yapan KA-DEF Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu,”Bugün burada katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan onurlandıran herkese canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Eskiden mahalle aralarında, sokakta, boş arazide, tarlada mahalleler arası maçlar yapılır, yenilen yenene bir şey alırdı. Biz bugün o geleneği tekrar yaşatıyor, mahalleler arası arkadaşlığı, dostluğu yeniden hatırlatıyoruz. Spor kardeşliktir anlayışı ile gençlerimizi bir araya getirdik. İnşallah önümüzdeki yıl hedefimiz 100 takım ile Samsun’un en büyük turnuvasını yapmak istiyoruz. Atalarımızda aldığımız birlik ve beraberlik ruhu ile daha güzel projelere imza atacağız. Sizlerde yanımızda olduğunuz sürece bu gençlerin Avrupa’ya bile açılacağını ümit ediyorum” diye konuştu.

“Bizleri bu sahalarda buluşturan herkese teşekkür ediyorum”

Federasyon olarak gençlik kollarımızın ikincisini düzenlediği turnuvada bizleri sporda bir araya getiren gençlerimize teşekkür ediyorum diyen KA-DEF Başkanı Bayram Erişgin,” Birincisini gerçekleştirdiğimiz turnuvamızda çok zorluklar çektik. Beklemediğimiz olaylarla karşılaştık. Ama bu sene bu sahaları bizlerle buluşturan emeği geçen Gençlik Spor İl Müdürümüze, Canik İlçe Müdürümüze TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuva boyunca mücadele edecek olan tüm mahallelerimize başarılar diliyorum. Kazanan hangi takım olursa olsun aslında dostluk, kardeşlik, centilmenlik, arkadaşlık kazanacak” ifadelerini kullandı.

“Hedef olmadan netice alınmaz”

KA-DEF Federasyonumuz böyle bir organizasyon düzenlemesi anlamlı ve güzel olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Hedef olmadan netice alınmaz. Hedef büyük olacak ki yolunda yürüyeceksin. Adım adım en güzel etkinliklere inşallah hep birlikte geleceğiz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, vatandaşlarımızın sportif faaliyetler ile buluşarak hoşca vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile belediye olarak sosyal projelerde her zaman yer alacağız. Bütün katılan sporcularımıza ve desteklerini esirgemeyen iş adamlarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Spor alt yapısı ile Türkiye’de en mükemmel ili olacağız”

Bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan KA-DEF’imizin hakikaten çok önemli olduğunu ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,” Spor Samsun’da çok önemli.Her alandaki spor dallarına gençlerimizin genetiği çok müsait. Dolayısıyla elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz. Eskiden top oynamak dereye gidip yüzmek için babalarımızda izin alıyorduk. Ama şimdi öyle değil. İnşallah şehrimize böyle güzel 4 tanede daha saha kazandıracağız. Gazi Hastanemizin yanındaki Anadolu Lisesin bahçesine çok amaçlı çok güzel spor salonunun müjdesini buradan vermek istiyorum. Spor alt yapısı ile Türkiye’de en mükemmel il olacağız” diye konuştu.

“Turnuvanın ilk maçını kazanan taraf Azaklı oldu”

Mahallelerin sosyalleşmesine ve kaynaşmasına vesile olmak için eski bir geleneğin tekrar canlandırıldığı mahaller arası futbol turnuvasının ilk maçı Azaklı Mahallesi ile Mahmutlu Mahallesi arasında oynanan maçla başladı. Turnuvanın ilk maçında Azaklı Mahallesi maçı, 1- 0 kazandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir