enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2409
EURO
34,7962
ALTIN
2.424,78
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Bizim Samsun TV Gündemi Belirlemeye Devam ediyor

Bizim Samsun TV Gündemi Belirlemeye Devam ediyor
12.12.2022
31
A+
A-

Bizim Samsun TV Gündemi Belirlemeye Devam Ediyor

1BABBF70 4B50 4A3E 9882 EDF424F38344

Yapmış olduğu kaliteli canlı programlarla kısa zaman içinde izlenme sayısını her gün artıran ve gerek Samsun gerek tüm Türkiye ve Avrupada gurbetçiler tarafından ilgi ile takip edilen BİZİMSAMSUN TV, başarılarına her hafta yenilerini ekliyor.

Moderatörlüğünü Beyaz Saçlı Prens eski hakem Ali GÜRLER’ in yaptığı  ve Samsunspor’un efsane futbolcusu ve aynı zamanda futbol hocası Necmi ÖKSÜZ’ün eşlik ettiği canlı program “ÖZEL SAMSUNSPOR”, Pazartesi günleri saat 19.00’da gündemi belirlemeye devam ediyor.

Bizim Samsun TV’de canlı yayınlanmakta olan SAMSUNSPOR özel programı kıymetli yorumcularla ilgi ile izlenmektedir. Özellikle eski hakem Beyaz Saçlı Prens Ali GÜRLER ve Futbol Adamı Necmi ÖKSÜZ’ün karşılıklı yorumları Samsunspor’un oynamış oldukları maç sonralarında, yurdun dört tarafından katılan Samsunspor sevdalıları ile bütünleşerek pazartesi gecelerine adeta damga vuruyor.

Seviyeli, kaliteli, olumlu ve kendilerine ait samimi üslupları ile seyircileriyle buluşuyorlar. “BİZİMSAMSUN TV” kaliteden asla taviz vermeden yayın hayatına devam ederken, haftanın diğer günlerinde yine Samsun gündemi ekonomi, siyaset, spor, kültür, tarih ve sağlık programları ile de yakından takip edilmektedir.

Samimi içten ve tarafsız yayıncılığı ile Bizim Samsun TV Samsuna’a hizmet etmeye ve katma değer katmaya devam edecektir.

İsmet AKTAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir