enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, “YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, “YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”
24.08.2021
33
A+
A-

 

Giresun Belediyesi, Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketinde yaraların sarılması için tüm imkânlarıyla bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Afetin ağır hasar bıraktığı Kastamonu Bozkurt’ta arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra çamura dönmüş caddelerin, evlerin ve dükkânların temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Devletin tüm kurumlarıyla yaraları sarmaya çalıştığı Bozkurt’ta Giresun Belediyesi’ne bağlı temizlik personelleri ve iş makineleri de ilçede bulunuyor. Bölgeye bir tır dolusu içme suyu da gönderen Giresun Belediyesi ekipleri, arama kurtarma çalışmalarına da destek oluyor.

Devletin tüm kurumlarının olduğu gibi Giresun Belediyesi’nin de sel felaketinin yaralarını sarmak için var gücüyle çalıştığını dile getiren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Biz de geçtiğimiz yıl büyük bir sel afeti yaşadık. Büyük bir birlik beraberlik örneği göstererek ülkemizin dört bir yanından ilçelerimize desteğe gelenler oldu. Şimdi sıra bizlerde. Yaraları hep birlikte saracağız. Bizler tüm yaralar sarılıncaya kadar alandayız ve Bozkurt’un yanındayız. Elbette yüreklerimizi yakan bir afetle karşı karşıyayız. Afet nedeniyle hayatını kaybeden kardeşlerime bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.” dedi.

Devletin tüm gücüyle afet bölgesinde olduğunu vurgulayan Başkan Şenlikoğlu, “Bakanlarımız bölgede. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, acılarını bir nebze de olsa dindirmek, onlara destek olmak için devletimiz tüm kurumları ile sel bölgesinde. Arkadaşlarımız enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarına destek oluyor. İnşallah hep birlikte bu felaketin de üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir