enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3591
EURO
34,6306
ALTIN
2.386,84
BIST
10.188,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C

Başkan Çerçioğlu’na Çine’de yoğun ilgi

Başkan Çerçioğlu’na Çine’de yoğun ilgi
25.01.2024
4
A+
A-

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ile birlikte Çine’de vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, Çine Pazarı’nda yoğun ilgiyle karşıladıkları Çerçioğlu’na, desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Çinelilerle sohbet eden Çerçioğlu, “Biz Aydın’ımızın dört mevsimini Aydın’ın havasını soluyarak yaşıyoruz. Aydın’ı daha da yaşanabilir refah seviyesi yüksek bir kent haline getirmek için vatandaşlarımıza söz verdik, verdiğimiz bu sözleri de teker teker yerine getiriyoruz. Çine’ye şimdiye kadar toplam 733milyon liralık yatırım ve hizmette bulunduk. Bu yatırımlarımız hala devam etmekte. Çine’ye hiç kimse bu kadar yatırım yapmadı. Önümüzdeki dönemde de Çine’ye yatırımlarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Pazar esnafı Çerçioğlu’na, vatandaşların alım gücünün düşmesinden dolayı satış yapamadıklarını ifade ederken, vatandaşlar ise artık mutfak alışverişi yapmanın bile mümkün olmadığını söyledi. Aldıkları emekli aylığıyla geçinemediğini söyleyen emekli bir vatandaş, ilerlemiş yaşına rağmen çalışmak zorunda kaldığını ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir