enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C

Bağcılar’da Yaz Etkinliği keyfi yaşanıyor

Bağcılar’da Yaz Etkinliği keyfi yaşanıyor
20.07.2023
1
A+
A-

Her yaştan vatandaşın yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla düzenlenen “Yaz Etkinlikleri” yoğun ilgi görüyor. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, kuşaklar arasındaki köprülerin güçlenmesine katkı sağlayan etkinlikler sayesinde aynı zamanda çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kaldığını ve tatilin keyfini çıkardığını belirtti.

Bağcılar Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Yaz Etkinliği’ne ilgi her geçen gün artıyor. İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinlik kapsamında her gün bir mahalledeki bir okulun bahçesinde etkinlik alanı oluşturuluyor. Saat 15.00’de başlayan etkinlik sırasında çocuklar, şişme oyun parkurları ve ‘Aslan Hürkuş: Görevimiz Gökbey” adlı animasyonun yer aldığı animasyonlarda eğleniyor.  Düzenlenen Kahoot Bilgi Yarışmasında da birinciye mini tablet, ikinciye dijital saat ve kulaklık hediye ediliyor.

“Canlı Müzik dinletisi”

Etkinliğin ilerleyen saatlerinde de katılımcılara canlı müzik dinletisi sunuluyor. 7’den 70’e tüm katılımcılar sevilen şarkı ve türkülere eşlik ediyor. Etkinlik kapsamında akşam da, yıldızların altında açık hava sinema keyfi yaşatılıyor. Vatandaşlar ikram edilen mısırdan tadıyor, gazozdan yudumluyor, filmleri izliyor.

Yaz Etkinliklerini Geleneksel Hale Getireceğiz

Etkinliklerde bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet eden ve keyifli anlarına ortak olan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Yaz Etkinliklerini geleneksel hale getirecekleri müjdesini verdi.

 “Bağcılar’ın artık ulaşım, eğitim, altyapı, sağlık, spor olmak üzere hemen her alanda adından söz ettirdiğini hatırlatan Özdemir, “İlçemiz sosyal ve kültürel faaliyetlerde de İstanbul’un 39 ilçesi arasında ayrı bir yere sahip bulunuyor. Okulların tatil olmasıyla birlikte çocukların, öğrencilerin ve gençlerin aileleriyle birlikte vakitlerini en iyi şekilde geçirmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmasına önem veriyoruz. Her yaştan vatandaşımız ilgi gösteriyor. Etkinlikler aynı zamanda kuşaklar arasındaki bağları da güçlendiriyor. Geleneklerimizin yaşatılmasında önemli rol oynuyor” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir