enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2043
EURO
35,0019
ALTIN
2.513,61
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
21°C
Samsun
21°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

BAFRA MEVLANASPOR U 17 ŞAMPİYONU, U 15 DE LİG 2. Sİ

BAFRA MEVLANASPOR U 17 ŞAMPİYONU, U 15 DE LİG 2. Sİ
06.10.2022
33
A+
A-

BAFRA MEVLANASPOR U 17 ŞAMPİYONU, U 15 DE LİG 2. Sİ

Samsun Amatör U17 Ligi heyecanı başladı ve Bafra Mevlanaspor U 17 D Grubu’nu birinci ve şampiyon olarak tamamladı. Böylece; U 17 Ligi D Grubu’nda Şampiyon olarak Elit Lig’e yükseldi.

U 17- Mevlanaspor-  U 17  Türk Telekomspor ile karşılaştı.Üstünlüğü ele geiren Bafra Mevlanaspor; gelştirdiği ataklarla, 14. dakikada Efe Duman’ın kaydettiği golle, 1-0 öne geçti.

Ataklar hainde geçen karşılaşma; ilk yarıda başka gol olmayınca bu skorlak yarı sona erdi.

İkinci yarı, Bafra Mevlanaspor’un vuruşuyla başladı.an’ın yerine Efe yıldızı Furkan’ın yerine yiğit’i alarak oyuna başlayan Bafra Mevlana Spor  Efe duman’ın yerine Efe yıldızı Furkan’ın yerine yiğit’i alarak oyuna başladı.

Bafra Mevanaspor; Lider olarak geldiği bu maçtan şampiyon olarak dönme arzusundaydı.

Bafra Mevlanaspor; ilk yarıda bulduğu golle,maçı 1-0 kazanarak rakibinin 6 puan önünde grubunu Lder ve Şampiyon olarak tamamlayarak, Play- offlara ve Elit Ligi’ne yükseldik.

U 15’de; Atakumspor’un ardından ligi 2. olarak tamamladı.

Böylece; 14 Ekim’de başlayacak olanU 14 ve U 16 takımlarından da aynı başarıyı beklediklerini belirten Bafra Mevlanaspor Antrnörü Cem Çatmakaşe  Emeğimizin karşılığını almaya çalışıyoruz.

Gruplarda; Bafra’mızın ve Bafralı gençlerin neler ypabileceğini göstermeyi hedefliyoruz.

Mevlanaspor Başkanı ve aynı zamanda Mevlana Mahallesi Muhtarı olan Başkan Servet Şengül’e, bizlere her daim desteklerine esirgemeyip devamlı yanımızda olan değerli Başkan Yrdımcımız Arif Öztürk’e, antrenör arkadaşlarım Mustafa Şahin ve Ercüment bey hocamıza teşekkür ediyoruz.

Neler yaptığımızı söylemek istemiyoruz, zirâ, icratlarımızı göstermek istiyoruz.

Herkese sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. ”

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir